Eve Online > Wsparcie techniczne

Kasacja boot.ini po patchowaniu...

<< < (4/5) > >>

nastradi:
Problem nie dotyczy osób którzy posiadają instalacje EVE na innej partycji niż systemowa ( dla laików na dysku D;E;F;bądź innym.)

Sotharr:
Ciekawe, ilu jeszcze mastahów napisze, że da się to zrobić bez ponownej instalacji, jednocześnie nie pisząc, w jaki sposób.  :idiot2:  :krzeslo:

PS. Taak, da się to zrobić bez ponownej instalcji. :>
PS2. Nie, nie padłem ofiarą geniuszu BDFH-ów z CCP.  :)

Kravek:
Hmm... jeżeli ktoś zrestartował komputer i mu sie to sypnęło to:
http://support.microsoft.com/kb/330184/

Jeżeli jeszcze ktoś nie zrestartował komputera to instrukcje dostarczone przec CCP są dobre.

Jak ktoś ma problem z przeprowadzeniem jednej z tych dwóch operacji zapraszam na GG (6821657) z chęcia pomogę.

A i Medal jak chcesz mi coś powiedzieć to odpowiedz mi normalnie. Nie życze sobie modyfikacji moich postów.

Dziękuje za instrukcje

MEDAL

EverSin:
no jak to jak? ;P

odpalasz konsole z plytki instalacyjnej windy wklepujesz paslo administratora i dajesz polecenie bootcfg  /rebuild
pomieli zapyta o jakies glupoty i zrobi boot ini od nowa :)

lub mozesz se wgrac recznie plik boot.ini do windy uzywajac jakiegos linux livecd botowalnego usb itp :) wazne zebys mial obsluge read/write partycji ntfs i tyle.

pare innych pomyslow tez sie znajdzie ale po co niepotrzebnie komplikowac jak mozna uzyc opcji 1 ;P

misao:
lepiej wgrac plikuzywajac XP live CD. Linux + NTFS wciaz niezbyt kompatybilne sa.... Ale wystarczy plytka startowa XP i maguczny klawisz R jak Repair....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej