Eve Online > Wsparcie techniczne
Kasacja boot.ini po patchowaniu...
misao:
god bless booting cd oryginalnego XP?
rafaello:
--- Cytat: Kravek w Grudzień 06, 2007, 09:20:23 ---Ee... nie trza reinstalować.
--- Koniec cytatu ---
:tickedoff: chodzi o newsa
szczeglnie o ta czesc
"DO NOT reboot their computers until this issue has been resolved, otherwise a potential reinstall of the operating system may be needed."
strasznie mnie to rozbawilo... problem w tym ze juz niewiele pozostanie ze strony ccp zeby nas tak w przyszlosci zaskoczyc... przetrenowali nas okrutnie ;)
MMoroz:
Chyba juz jest dobrze moj plik boot zostal ;), wyglada na to ze zapomnieli o jende kropce w sciezce i zamiast sciezki wzglednej ".\" powstalo "\" ktore prowadzi do c ;)
Diabl0:
--- Cytat: rafaello w Grudzień 06, 2007, 09:10:49 ---DO NOT reboot their computers until this issue has been resolved, otherwise a potential reinstall of the operating system may be needed.
--- Koniec cytatu ---
Heh... ale się z rana nerwów najadłem... Odpalam kompa, a tutaj "Błąd pliku C:\BOOT.INI czy jakoś tak... System na szczęście wstał bez problemów ale pierwsze co mi przyszło do głowy to że kaspersky dał ciała, i or razu full scan za wirusami kasperskym - zero, później mskvir online - zero, i w czasie jak trzecia w kolejce panda torturowała mi dyski odpalam FF aby zabić czas i co? EVE winowajcą...
Pocieszające jest to że system wstał bez boot.ini - wywalił tylko komunikat zaraz na początku bootowania.
Ezrael:
Czyli wsumie jak masz eve na dysku D: a nie na C:(windows na c) to cie ten problem szczyka, dobrze kombinuje ?
Pozdrawiam,
Ezrael
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej