Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga skarg i wniosków

<< < (111/117) > >>

Hastrabull:
Ktoś gdzieś napisał. To eksperyment zoologiczny... tfu, socjologiczny.

Pełnia władzy w wasze łapki, jak chcieliście. Marudzicie, że tu nie ma życia, że kontrola za duża, że restrykcje nakładamy...

Ja mam dość tego marudzenia. Ale wiecie co? Za pół roku to wy przyjdziecie do adminów błagać na kolanach, żebyśmy porządek zrobili, bo tu sie nie da wysiedzieć, bo taki burdel. Bo tylko k*rwy lecą i każdy wątek po pięciu zdaniach zmienia się w gigantyczny flame. Trolle będą przemierzać zieloną łąkę centrali wzdłuż i wszech depcząc każdego na swojej drodze.

Być może wtedy przyjdziecie po rozum do głowy. Być może wtedy tez włączy wam się chęć zaangażowania w ten portal/forum. A jak nie... no cóż. Forum będzie sobie umierało śmiercią naturalną. Krzyżyk na drogę.

Pol Kent:

--- Cytat: Hastrabull w Marzec 27, 2012, 10:46:10 ---Skrócenia łancucha??? Chłopie, toż ty zostaniesz spuszczony z łańcucha jak już :)

--- Koniec cytatu ---

Aaaa....Apokalipsa...wszystko stracone....We are All nomen-omen Doomed  ;D
Już widzę te tabuny uciekinierów z Centrali  ;D

[VIDE] Herezja:
Hastra jedyne o co mogę poprosić to niech Doom i nowi moderatorzy nie pozwolą trolowac noobgarden aby młodzi nie zostali skrajnie strolowani.

Swoją drogą czy ktoś wie jak się mają sprawy dogadania z CCP aby nowi gracze z terenu Polski mogli łatwo wejść na centralę (adnotacja w mailu 1 od CCP np.).

Doom:

--- Cytuj ---Swoją drogą czy ktoś wie jak się mają sprawy dogadania z CCP aby nowi gracze z terenu Polski mogli łatwo wejść na centralę (adnotacja w mailu 1 od CCP np.)
--- Koniec cytatu ---
O ile pamietam to gadalismy w zakresie spamowania UA w ten sposób, nie centralą. Centrala mialabyc w fan saitach.
Pozatym od tamtego czasu Orbisa przenieśli na chiński serwer czy cuś i jeśli niezdążyl tego wymusić na kim trzeba to już małe szanse na to

Ranshe:

--- Cytat: Herezja w Marzec 27, 2012, 10:57:03 ---Hastra jedyne o co mogę poprosić to niech Doom i nowi moderatorzy nie pozwolą trolowac noobgarden aby młodzi nie zostali skrajnie strolowani.

--- Koniec cytatu ---

A ktoś trolluje noobgarden? o0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej