Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Księga skarg i wniosków
Tooten:
--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 26, 2012, 16:17:51 ---jakos nie przypominam sobie aby jakakolwiek osoba piszaca wartosciowe posty z zakresu BR i/lub fitow sobie poszla z centrali grajac dalej w eve. A trole pokroju Ranshe...nobody cares
--- Koniec cytatu ---
BR i fity to materiał na bloga albo bezdusznego battleclinick'a. Fora są do dyskusji. To, że ktoś ma inne zdanie od Ciebie, nie czyni go trollem. Np. imo Ranshe ma z Tobą różnicę opinii. Mystiq pawnzorg był trollem.
Doom:
--- Cytuj ---BR i fity to materiał na bloga albo bezdusznego battleclinick'a. Fora są do dyskusji.
--- Koniec cytatu ---
Było na tym forum kilka aktywnych osób ktore pisały regularnie BR, sprawozdania i rózne analizy polityczne. Najwiecej tego napisal Yogos, ale innym nawet ludziom którzy generalnie tylko trolowali też się to zdażało. Za każdym razem taki coś dawało poczatek wielostronicowej dyskusji, przeplatanej okazjonalnymi flajmami i/lub wzajemnym mizianiem się przez przedstawicieli tej samej opcji politycznej w dyskusjach. Niestety ostatnie takie topiki to chyba okolice szczytu potegi Atlasu. Potem osoby te przestały grać trwale albo czasowo i nie pisały z racji tego ze nie miały o czym bo nie mieli aktualnych danych (albo poprostu przerwa w graniu = przerwa w jeżdżeniu po forach i stronach z grą związanych)
Nikt pałeczki nie przejął to zaczął pomału zamierać ruch w interesie. Druga rzecz która wpłynęła na stagnację to zdeaktywizowanie się że tak powiem opozycji. Z przedstawicieli NC, goonów i tym podobnych pieniacze przestali grać lub jak plotka głosi zeszli na zawł kiedy ich korp dołączył do tego samego ally co Bufu :P . To co mi regularnie sie zarzuca że morduję wszelkie dyskusje itp nawet jeśli jest prawdziwe (moja ocena obiektywna raczej nie jest) to któreś kolejne miejsce na liście przyczyn bo ponownie wszedłem w skład teamu technicznego już w czasie kiedy to trwało w najlepsze i w teamie technicznym zaczęło brakować ludzi.
Tooten:
--- Cytat: Doom w Marzec 26, 2012, 16:55:13 ---Było na tym forum kilka aktywnych osób ktore pisały regularnie BR, sprawozdania i rózne analizy polityczne. Najwiecej tego napisal Yogos, ale innym nawet ludziom którzy generalnie tylko trolowali też się to zdażało. Za każdym razem taki coś dawało poczatek wielostronicowej dyskusji, przeplatanej okazjonalnymi flajmami i/lub wzajemnym mizianiem się przez przedstawicieli tej samej opcji politycznej w dyskusjach. Niestety ostatnie takie topiki to chyba okolice szczytu potegi Atlasu. Potem osoby te przestały grać trwale albo czasowo i nie pisały z racji tego ze nie miały o czym bo nie mieli aktualnych danych (albo poprostu przerwa w graniu = przerwa w jeżdżeniu po forach i stronach z grą związanych)
Nikt pałeczki nie przejął to zaczął pomału zamierać ruch w interesie. Druga rzecz która wpłynęła na stagnację to zdeaktywizowanie się że tak powiem opozycji. Z przedstawicieli NC, goonów i tym podobnych pieniacze przestali grać lub jak plotka głosi zeszli na zawł kiedy ich korp dołączył do tego samego ally co Bufu :P . To co mi regularnie sie zarzuca że morduję wszelkie dyskusje itp nawet jeśli jest prawdziwe (moja ocena obiektywna raczej nie jest) to któreś kolejne miejsce na liście przyczyn bo ponownie wszedłem w skład teamu technicznego już w czasie kiedy to trwało w najlepsze i w teamie technicznym zaczęło brakować ludzi.
--- Koniec cytatu ---
Problem był taki, że czasami do flame'u (do którego było trzeba jakoś się dostać) posty były czasami wycinane bez składu i ładu, dyskusje się rwały rozrzucone na dwa tematy, było trzeba szukać swoich postów, co też mogło człowieka zniechęcić. Ale generalnie co prawda to prawda, dużego tematu (takiego gdzie były zakładane 2-3 osobne tematy, bo było po 30 stron) nie było chyba od wojny -a- vs init, albo i jeszcze dalej.
Soulscream:
Tooten ostatni temat jaki taki pamietam wciaz jeszcze w sumie wisi nazywal sie Poludnie w Ogniu. Pozniej wprowadzono jakas glupote w stylu jedno wydarzenie - jeden temat. Moze pozniej go zarzucono, ale glowy sobie nie dam uciac.
Hastrabull:
--- Cytat: Doom w Marzec 26, 2012, 16:02:31 ---[admin]Do zapowiedzianego przez Hastrę skrócenia mi łańcucha jeszcze parę dni zostało jak się nie uspokoicie to obaj poczekacie na to zdarzenie na karnym jeżyku >:( [/admin]
--- Koniec cytatu ---
Skrócenia łancucha??? Chłopie, toż ty zostaniesz spuszczony z łańcucha jak już :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej