Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga skarg i wniosków

<< < (117/117)

ManganMan:

--- Cytat: Ranshe w Kwiecień 02, 2012, 18:26:36 ---Jeśli już, to bardziej by się przydał jakiś plugin korzystający z aktualnego forum. Ale ja bym i tak zaorał, jak już pisałem wcześniej, więc nawet nie wiem czy taki istnieje. ;)

--- Koniec cytatu ---

To się nazywa bridge, były próby stworzenia czegoś takiego do WP3 + SMF 2.0 RC3, ale to było niemożliwe.
Więcej możesz poczytać tutaj: http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=403473.0
Wprawdzie istnieje bridge do WP3, ale do SMF'a w wersji 1.1.

Ewentualnie przydałoby się zmienić portal z WP na Mambę 4.6 (tyle że nie ma do niej EVE-Motywu :(, poza tym jest bridge do SMF 2.0)

Ranshe:

--- Cytat: ManganMan w Kwiecień 03, 2012, 08:24:23 ---Ewentualnie przydałoby się zmienić portal z WP na Mambę 4.6 (tyle że nie ma do niej EVE-Motywu :(, poza tym jest bridge do SMF 2.0)

--- Koniec cytatu ---

Widzisz, jak będziesz starszy, to nauczysz się nie komplikować sobie życia. A także zanim zacznie się robić cokolwiek, to zadawać sobie najpierw pytanie "po co". To całkiem przydatne umiejętności. ;)

Gaunt:
mam pytanie czy dalej wypowiedzi z noob garden nie są liczone do licznika postów?
bo jak tak to okej a ja się boje, że w tym podforum będzie milion postów "pomagających" świeżym.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej