Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga skarg i wniosków

<< < (112/117) > >>

[VIDE] Herezja:
W takim razie może X petycji od Polaków by coś w tym pomoglo.

Taka mała inicjatywa centralowiczów polegająca na zasypaniu petycjami o tej treści skrzynki odbiorczej CCP?

Teraz nie ma ale kto wie jak będzie wyglądało w przyszłości.

Ranshe:

--- Cytat: Doom w Marzec 27, 2012, 10:59:11 ---O ile pamietam to gadalismy w zakresie spamowania UA w ten sposób, nie centralą. Centrala mialabyc w fan saitach.
Pozatym od tamtego czasu Orbisa przenieśli na chiński serwer czy cuś i jeśli niezdążyl tego wymusić na kim trzeba to już małe szanse na to

--- Koniec cytatu ---

Centrala i stronka LFNu (okropnie nieaktualizowana) są w fansite'ach.

UA jest w http://wiki.eveonline.com/wikiEN/index.php?title=Educational_organizations

DrackUll:
Czy tylko ja zauważyłem, że w tym topiku pisze kilka zaledwie osób?(Z resztą nie tylko w tym)
Co Wy chcecie w ten sposób ustalić? Jaki sens maja zmiany wprowadzone na podstawie zdań wypowiedzianych przez tak wąskie grono użytkowników?
Może lepszym rozwiązaniem byłyby jakieś ankiety?
i o kształcie forum pozwolić zadecydować większości a nie tylko paru krzykaczom  :P
hmm...?

Pol Kent:

--- Cytat: Trolok w Marzec 27, 2012, 13:41:42 ---Czy tylko ja zauważyłem, że w tym topiku pisze kilka zaledwie osób?(Z resztą nie tylko w tym)
Co Wy chcecie w ten sposób ustalić? Jaki sens maja zmiany wprowadzone na podstawie zdań wypowiedzianych przez tak wąskie grono użytkowników?
Może lepszym rozwiązaniem byłyby jakieś ankiety?
i o kształcie forum pozwolić zadecydować większości a nie tylko paru krzykaczom  :P
hmm...?

--- Koniec cytatu ---

Jakiej większości ? Tej co się nie loguje od pół roku ? W tym topicu piszą Ci którzy w ogóle coś piszą na Centrali. No dobra w 75%, dolicz sobie do tego jeszcze +5-10 osób.  :P

Ranshe:

--- Cytat: Trolok w Marzec 27, 2012, 13:41:42 ---Czy tylko ja zauważyłem, że w tym topiku pisze kilka zaledwie osób?(Z resztą nie tylko w tym)

--- Koniec cytatu ---

To jest ogólny problem Centrali właśnie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej