Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga skarg i wniosków

<< < (109/117) > >>

Dormio:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 26, 2012, 16:06:19 ---Więcej miłości, możesz ze mnie brać przykład! ;)

Anyway, wracając do tematu, ciekawe posunięcie i na pewno 100% bardziej produktywne niż samo narzekanie. Ja tam jestem za.

--- Koniec cytatu ---
Ja też - SKASUJCIE Centralę !
Te kilka miesięcy (kwiecień-wrzesień) i tak nic nie zmieni u trolli (wliczając mnie).

Tooten:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 26, 2012, 16:06:19 ---Więcej miłości, możesz ze mnie brać przykład! ;)

Anyway, wracając do tematu, ciekawe posunięcie i na pewno 100% bardziej produktywne niż samo narzekanie. Ja tam jestem za.

--- Koniec cytatu ---

QFT. A Dark, co do Twojego podejścia "nie podoba się, GTFO", dokładnie od tego się zaczęło. I ludzie Got TFO  ::)

sc0rp:

--- Cytat: Tooten w Marzec 26, 2012, 16:11:58 ---QFT. A Dark, co do Twojego podejścia "nie podoba się, GTFO", dokładnie od tego się zaczęło. I ludzie Got TFO  ::)

--- Koniec cytatu ---
jakos nie przypominam sobie aby jakakolwiek osoba piszaca wartosciowe posty z zakresu BR i/lub fitow sobie poszla z centrali grajac dalej w eve. A trole pokroju Ranshe...nobody cares

ManganMan:
I tak oto nastąpił początek końca Centrali...

Po tym co wprowadzi Hastra, mam nadzieję ujrzeć, jak nisko upadła Centrala, głównie przez trolli.

Chupacabra:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 26, 2012, 15:57:59 ---A moze ty zmien forum na takie gdzie Ci bedzie odpowiadal mod? Zasada jest prosta jak mi obsluga nie odpowiada, ide tam gdzie obsluga mi pasuje. A nie placze, prawda jest taka ze Doom sie za bardzo pierdoli z takimi trolami jak Ty i ten twoj corpmate.

--- Koniec cytatu ---

Dark Ty byś zapewne tak zrobił, jak coś nie "pasi" to zmieniasz piaskownice. Jak chorągiewka! byle z wiatrem, byle z prądem, byle mieć rację.

Sztuką jest iść swoją drogą, i walczyć o nasze, o swoje. "Trzeba być twardym nie miętkim" nie zawsze jak masz mokra twarz to znaczy, że pada deszcz, czasami ktoś pluje :) zauważyłeś?

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 26, 2012, 15:57:59 ---...Doom sie za bardzo pierdoli z takimi trolami jak Ty i ten twoj corpmate.

--- Koniec cytatu ---

Co do tego z kim uprawia seks Doom, to ja sobie nie przypominam, żebym miał z nim jakikolwiek stosunek :P no i Doom nie był nigdy w Idei :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej