Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Księga skarg i wniosków
Ranshe:
--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 26, 2012, 15:13:19 ---Dajcie juz Doom'owi spokoj, ten kto nigdy nie byl modem nie rozumie jaka to niewdzieczna robota do tego jak sadze jest to wolontariat wiec GTFO idiots.
--- Koniec cytatu ---
Tak się składa że akurat wiem, jaka to niewdzięczna robota, dlatego też wiem, że sam się do niej nie nadaję. I dlatego też nie chcę być modem/adminem, a nie z lenistwa.
A to że uważam, że Doom też się nie nadaje, to zupełnie inna sprawa i z niewdzięcznością bycia modem zupełnie niezwiązana.
Troll harder, dziecinko.
sc0rp:
A moze ty zmien forum na takie gdzie Ci bedzie odpowiadal mod? Zasada jest prosta jak mi obsluga nie odpowiada, ide tam gdzie obsluga mi pasuje. A nie placze, prawda jest taka ze Doom sie za bardzo pierdoli z takimi trolami jak Ty i ten twoj corpmate.
Ranshe:
Zastanawiałem się nad tym, ale doszedłem do wniosku, że jednak nie zmienię, specjalnie dla ciebie kochaniutki. Tak ślicznie się denerwujesz, że to by była zbyt wielka dla mnie strata.
Doom:
[admin]Do zapowiedzianego przez Hastrę skrócenia mi łańcucha jeszcze parę dni zostało jak się nie uspokoicie to obaj poczekacie na to zdarzenie na karnym jeżyku >:( [/admin]
Ranshe:
Więcej miłości, możesz ze mnie brać przykład! ;)
Anyway, wracając do tematu, ciekawe posunięcie i na pewno 100% bardziej produktywne niż samo narzekanie. Ja tam jestem za.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej