Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Księga skarg i wniosków
Jrkan:
Miałem kiedyś możliwość pisania we Flamewar, w pewnym momencie straciłem tą możliwość. Nie wiem z jakiego powodu, może kwestie techniczne, może coś innego, nie chce mi się wnikać. Teraz, aby odzyskać pełny dostęp muszę napisać uzasadnienie dlaczego tego chcę. Serio? I może jeszcze zdjęcie dołączyć i dowód o niekaralności oraz zdrowiu psychicznym? Patrząc na datę ostatniego postu w tym dziale chyba nie tylko ja straciłem do niego pełny dostęp i nie tylko ja nie mam ochoty na pisanie podań.
Polaków w EVE jest obecnie więcej niż kilka lat temu, a centrala ma się gorzej, owszem c0ven to nie ten sam c0ven co kiedyś, podobnie jak bufu, ale jest masa innych osób. Niestety centrala ma opinię jebanego przedszkola, gdzie za brzydkie słowo i odrobinę bardziej "zaangażowaną" dyskusję jest się kierowanym do kąta. W ten sposób można prowadzić forum o my little pony, a nie grze mmo w którą grają jednak w większości dorośli ludzie.
Soulscream:
--- Cytuj ---Teraz, aby odzyskać pełny dostęp muszę napisać uzasadnienie dlaczego tego chcę. Serio? I może jeszcze zdjęcie dołączyć i dowód o niekaralności oraz zdrowiu psychicznym? Patrząc na datę ostatniego postu w tym dziale chyba nie tylko ja straciłem do niego pełny dostęp i nie tylko ja nie mam ochoty na pisanie podań.
--- Koniec cytatu ---
Mam nadzieje, ze nie pobudzilem sasiadow smiechem przez ten akapit.
Jabolex:
--- Cytat: Jrkan w Marzec 26, 2012, 00:12:36 ---Niestety centrala ma opinię jebanego przedszkola, gdzie za brzydkie słowo i odrobinę bardziej "zaangażowaną" dyskusję jest się kierowanym do kąta. W ten sposób można prowadzić forum o my little pony, a nie grze mmo w którą grają jednak w większości dorośli ludzie.
--- Koniec cytatu ---
Znaczy, dorośli ludzie nie potrafią pisać bez wulgaryzmów, wycieczek osobistych - "zaangażowania"?
To ja wolę zostać w przedszkolu.
JM
ManganMan:
Ludzie, jeśli ja miałbym coś powiedzieć, to powiem, że Centrala jest jak Rosja za Mikołaja II (tutaj przypiszcie sobie kogoś), która jest na krawędzi rewolucji. Za rewolucją (w stylu odmienienia Centrali) jestem stanowczo "za". Z wielu rzeczy na Centralce korzystałem wtedy, kiedy inni na to najczęściej machali (choć też robią z tego użytek, ale najczęściej wtedy, gdy sam ich "zachęcę", "Chat" jest tego idealnym przypadkiem).
Takim przypadkiem prócz "Chata" jest Kalendarz - ktoś z niego korzysta? Nikt? Fajnie.
Mówię wam, bez reform się nie da (jak to Xart ujął jak mówił o zamknięciu Centralki)! >:(
Goomich:
Jak dokładnie chcesz zreformować proletariat użyszkodniczo-trolski? 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej