Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga skarg i wniosków

<< < (103/117) > >>

Tooten:
  Dyskusja gdzieś tak od półtorej roku przestała iść w parze z centralą (co jest nawiasem mówiąc zabawne, bo centrala to żaden portal tylko forum). Z tuzin razy miałem napisać posta, po czym uśmiechałem się w myślach do siebie "lol what's the point". Prawda jest taka, że centrala ma z dyskusją tyle wspólnego, co "Klan" z rzeczywistym życiem.

Po co pisać/czytać, skoro będzie to tylko wyścig w stylu "przeczytaj, zanim Pan Mod ciachnie posta/wywali konto, bo wywalili go z pracy/grypa złapała/żona zdradza". Wszyscy się nabijają z kugu, że gbury, że spam, że ludzie niekulturalni i niewychowani. Prawda jest taka, że poziomem modowania i dyskusji kugu jest o 3 klasy wyżej, bynajmniej nie z powodu forumowiczów. Ale whatever, w Polsce zawsze winny jest pilot.

--- Cytuj ---ban został podtrzymany przez Xarthiasa i Hastrę - bo wbrew temu co pisał ten oszołom pewne kanały w kierunku administracji są widoczne dla całej grupy i niemozliwe do zamiecenia cichcem pod dywan
--- Koniec cytatu ---

Mam pytanie. Czy w jakimś przypadku byliście kiedyś niejednomyślni? Btw, nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałem moda, który zwracałby się w ten sposób do ludzi na forum. I Ty się dziwisz, że Cię bluzgają.

Doom:

--- Cytuj ---Mam pytanie. Czy w jakimś przypadku byliście kiedyś niejednomyślni?
--- Koniec cytatu ---
Były takie przypadki kidy musiałem cofnąć / złagodzić karę, były też takie w których kara wymierzona przez mnie została oceniona na zbyt łagodną

--- Cytuj ---Btw, nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałem moda, który zwracałby się w ten sposób do ludzi na forum. I Ty się dziwisz, że Cię bluzgają.
--- Koniec cytatu ---
Zazwyczaj czepiają sie mnie o to ze robię moją robotę, względnie że jestem nieobiektywny (przy zadymie z wyjściem LFN żeby było śmiesznie oskarżali mnie w privach przedstawiciele obu stron), przyczepianie się do mnie personalnie i tego jak piszę to względnie nowa moda  na centrali

Tooten:

--- Cytat: Doom w Marzec 25, 2012, 19:47:42 ---Były takie przypadki kidy musiałem cofnąć / złagodzić karę, były też takie w których kara wymierzona przez mnie została oceniona na zbyt łagodną

--- Koniec cytatu ---

Czyli zasadniczo nigdy nie powiedzieli Ci "No co ty, stary, to w porządku wypowiedź, mylisz się, odpuść"? Jedyna różnica zdań to "wymiar kary"? To tłumaczy tak wiele... Skoro między adminami nie ma różnic zdań i poglądów, jak można się spodziewać dyskusji  między użytkownikami  ::)

--- Cytuj ---Zazwyczaj czepiają sie mnie o to ze robię moją robotę, względnie że jestem nieobiektywny (przy zadymie z wyjściem LFN żeby było śmiesznie oskarżali mnie w privach przedstawiciele obu stron), przyczepianie się do mnie personalnie i tego jak piszę to względnie nowa moda  na centrali
--- Koniec cytatu ---

Bo mod na forum gry skoncentrowanej na pvp/pve/pv cośtam powinien patrzeć, niczym sędzia bokserski, żeby zawodnicy nie obijali się po jajcach, a nie zachowywać jak matka i namawiać żeby się pogodzili. Ludzie powinni się kłócić, śmiać w twarz z czyjejś głupoty, bluzgać od czasu do czasu. Dlatego c0ven się kiedyś szczycił cytatem (który każdy pamięta), a nie "strzelać proszę, szanowne Panie i Panowie".

Próbujesz/próbujecie trzymać dyskusje na forum gry "akcji", w klimacie symulatora rolniczego. Dlatego ludzie się wkurzają, czepiają Ciebie i w końcu znikają, bo nie chce im się dyskutować.

ManganMan:
Ok, to mogę dać wpis na kalendarzu, że 1 X 2012 centrala będzie zamykana?

Nitefish:
Wiecie co, mi to się wydaje że formułą Centrali jest ok. Faktycznie ludzie nie traktują tego forum jako dobra wspólnego tylko głównie używają go jako placu boju do przelewania swoich flustracji dnia codziennego.

Mało się pojawia rzeczy nieodkrytych bo zostały dawno odkryte i ludziom się nie chce. Swego czasu to tutaj właśnie znalazłem informacje opisu mechaniki gry i ras, dzięki którym zostałem amarrem. Nie wiem czy teraz nowy gracz równie łatwo by coś takiego odnalazł teraz.

Admini być muszą i muszą być z lekka okrutni. Sam zebrałem pokaźną ponoć pulę punktów zła za brzydkie zachowanie o co nie mam urazy.

Należy pamiętać, że forum tworzą użytkownicy nie admini. Przez swoje wpisy czy trolle powstaje coś zwanego Centralą. Więc wylewając wiadro pomyj na to miejsce wylewacie to na siebie. Jak to w życiu bywa ludziom po prostu ciężko jest się zebrać na samokrytykę.

Szkoda by było, gdyby Centrali nagle zabrakło.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej