Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Księga skarg i wniosków
Pol Kent:
--- Cytat: ManganMan w Marzec 26, 2012, 11:57:14 ---Takim przypadkiem prócz "Chata" jest Kalendarz - ktoś z niego korzysta? Nikt? Fajnie.
--- Koniec cytatu ---
Pewnie że fajnie ? Na co komu chat na Centrali ?? To nie serwis randkowy tylko głównie forum. Czytam posty to do czego mi chat ?? Chatów mam jak psów, corpowy, ally, IRC jak chce, voice kiedy gram. Do czego jeszcze chat na Centrali ? To samo z kalendarzem. Jest kalendarz na evegate, jest w PM-ie w kompie, w komórce, w google. Do czego jeszcze tu ? Może jakby ów kalendarz kipiał od centralowych imprez, eventów itd (proszę się tu nie doszukiwać żadnych złośliwości że tak nie jest) to może i miałby jakiś sens a tak...ma być po to żeby było widać że może być?
ManganMan:
Po to moim zdaniem miał być kalendarz, żeby jednego dnia przypominał o gank night, drugiego o fanfeście, a trzeciego o Dniu Admina. I co? I G... (czytaj: obecna norma). W tym wypadku już dawno powinna trafić do adminów prośba o wywalenie tego w diabły.
Doom:
Primo kalendarz chyba wyłączałem, jako mało używany. Secundo, aby on działał to poza eventami zwiazanymi z forum - aktualnie chyba tylko faction night Hidena, może gank night jeśli zdolamy namówić Col'a, potrzebny byłby czarnuch który zajmowałby się przepisywaniem w kalendarz eventów zwiazanych z Eve, a oglaszanych w tym ingame. Jest ochotnik?
Bazowy kalendarz SMF jest taki se, ale jeśli bym poszukał to może znalazłbym jakąś wtyczkę z lepszym kalendarzem... Niemniej warunek konieczny do kalendarza to osoba która się nim będzie sumienie zajmować.
ManganMan:
Einz: Nie wyłączyłeś, działa po dziś dzień (ba, jak byk widać że Xarth 1.03 ma urodziny dla przykładu);
Zwei: Wątpię, by się ktoś zgłosił;
Drei: Patrz Zwei (jeśli już to jest plugin importujący do Kalendarza eventy z EVE: http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=3199).
--- Cytat: Mona X w Marzec 26, 2012, 11:59:29 ---Jak dokładnie chcesz zreformować proletariat użyszkodniczo-trolski? 8)
--- Koniec cytatu ---
Przede wszystkim trolle do kąta :P
Ale najważniejsze to zmotywować nas wszystkich do działania, na razie nie wiem jak...
Doom:
--- Cytuj ---Einz: Nie wyłączyłeś, działa po dziś dzień (ba, jak byk widać że Xarth 1.03 ma urodziny dla przykładu);
--- Koniec cytatu ---
Musiało się przestawić przy zmianach serwera
--- Cytuj ---Zwei: Wątpię, by się ktoś zgłosił;
--- Koniec cytatu ---
Patrz podsumowanie działalności użytkowników napisane przez Xarta i Hastrę, ode mnie stanowiska nie żądaj bo co najwyżej przeczytasz kilka ciepłych słów o osobnikach którzy domagają się na centrali czegoś co wymaga czasochłonnej obsługi, samemu nie zgłaszając sie do tejże obsługi.
--- Cytuj ---jeśli już to jest plugin importujący do Kalendarza eventy z EVE: http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=3199
--- Koniec cytatu ---
Niekompatybilny z forum. Upgrade forum do najnowszej wersji to mały horror, wiec chwilowo...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej