Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Księga skarg i wniosków
Doom:
--- Cytuj ---I takim to prostym sposobem:
- ty jesteś zadowolony, bo zbanowałeś jakiegoś bluzgacza nawet pewnie nie patrząc co on chciał właściwie powiedzieć
- ów bluzgacz jest zadowolony bo ma potwierdzenie swojej teorii o faszystowskich adminach na centrali, kółku wzajemnej adoracji i nie pamiętam co tam jeszcze on pisał, bo skasowałeś mu posty
- temat właściwy został zarzucony jakimiś zupełnie niezwiązanymi bzdurami o goonach które o dziwo wymoderowane nie zostały
Możesz się teraz poklepać po pleckach i pogratulować sobie znakomicie wykonanej roboty. Oby tak dalej, a za pół roku już się nie będziesz musiał męczyć!
--- Koniec cytatu ---
Kpisz czy o drogę pytasz?
- koleś dostał już raz bana ode mnie - wbrew temu co tu co niektórzy wszystkowiedzący piszą tego środka używam bardzo rzadko i ktoś sobie naprawdę musi na to zasłużyć.
- ban został podtrzymany przez Xarthiasa i Hastrę - bo wbrew temu co pisał ten oszołom pewne kanały w kierunku administracji są widoczne dla całej grupy i niemozliwe do zamiecenia cichcem pod dywan
- ponownie wjeżdżając na forum złamał regulamin
- forma w jakiej to zrobił czyli (ponoć) pijacki bełkot przeplatany bluzgami dałby insta bana każdemu użytkownikowi centrali, niezależnie od stażu, zasług itp (MOŻE ktoś z technicznych bana by nie dostał, ale pożegnałby się z posadą technicznego)
- zarzucasz mi że sympatyzuję z goonami?
--- Cytuj ---Cat, nie wszyscy chcą, potrafią albo mają czas na to, szczególnie że znów obijamy się o te 30* aktywnych osób. Dopóki tych aktywnych nie będzie więcej, nie ma raczej szansy na nowych moderatorów/adminów, a w takim wypadku aktualni muszą coś z tym zrobić. Ale żeby robić, to trzeba najpierw zauważyć problemy, a nie zamiatać je pod dywan i udawać, że nie istnieją.
--- Koniec cytatu ---
Tia żeby coś zrobić czasu nikt nigdy nie ma, ale jakos na trolowanie i pisanie wkurzających ścian tekstu o niczym kazdy z tych 30 (możesz zdjąć gwiazdkę, wedle statystyk pomyliłeś się o pół uzytkownika :P ) czas ma prawie zawsze...
Chcesz coś zobaczyć?
oto lista 10 najaktywniej piszących osób w topikach MERYTORYCZNYCH czyli tych w których licznik postów tyka (podpowiem nie jest to FW i offtopic)
Xarthias
Doom
Mona X
Albi
SokoleOko
Dormio
Ireul Taar
Hastrabull
Mighty Baz
Yogos
Połowa tej listy to osoby ktore już od jakiegoś czasu mało grają, a co za tym idzie mało zaglądają na centralę
Pamietam jak zaczynałem się w to bawić bardzo sobie ceniłem posty Yogosa w wojennych topikach, Baz i albi zawsze jak wchodzili to prawie zawsze z trollem albo offtopickiem, Ire, Hastra i Xart naklepali postów raczej bliżej poczatku centrali, pozostali piszą ze zmiennym tempem cały czas. A reszta? ciekaw jestem jak diametralnie zmieniłby się licznik postów gdybym zaznaczył opcje zliczania w offtopicku i FW, a potem kazzał skryptom ponownie to przeliczyć.
Soulscream:
--- Cytat: Doom w Marzec 25, 2012, 17:01:18 ---Kpisz czy o drogę pytasz?
- koleś dostał już raz bana ode mnie - wbrew temu co tu co niektórzy wszystkowiedzący piszą tego środka używam bardzo rzadko i ktoś sobie naprawdę musi na to zasłużyć.
- ban został podtrzymany przez Xarthiasa i Hastrę - bo wbrew temu co pisał ten oszołom pewne kanały w kierunku administracji są widoczne dla całej grupy i niemozliwe do zamiecenia cichcem pod dywan
- ponownie wjeżdżając na forum złamał regulamin
- forma w jakiej to zrobił czyli (ponoć) pijacki bełkot przeplatany bluzgami dałby insta bana każdemu użytkownikowi centrali, niezależnie od stażu, zasług itp (MOŻE ktoś z technicznych bana by nie dostał, ale pożegnałby się z posadą technicznego)
- zarzucasz mi że sympatyzuję z goonami?
--- Koniec cytatu ---
Widze stary, ze tutaj jak grochem o sciane. No i jeszcze ta obelga aka gooni fe.
Ranshe:
--- Cytat: Doom w Marzec 25, 2012, 17:01:18 ---Tia żeby coś zrobić czasu nikt nigdy nie ma, ale jakos na trolowanie i pisanie wkurzających ścian tekstu o niczym kazdy z tych 30 (możesz zdjąć gwiazdkę, wedle statystyk pomyliłeś się o pół uzytkownika :P ) czas ma prawie zawsze...
--- Koniec cytatu ---
Mam szczerą nadzieję, że jaja sobie robisz tym porównaniem. Bo druga opcja jest dość porażająca.
Totalizator:
Wy sie tu bijecie a ja zabiłem strasznego bossa moją barbarzyńską ladacznicą
więcej luzu
pasywny user:
Witam i żegnam zarazem
Chciałem podziękować za czas spędzony na lekturze waszych postów .
Kiedyś były ciekawe ale nie chce mi się czytać więcej lamentu i wyzwisk
pod adresem pasywnych userów którzy z różnych przyczyn
nie chcę brać udziału w tej szopce.
Administracji życzę dalszych sukcesów na stronie wszak zniechęcić ponad
tysiąc użytkowników to nielada wyczyn .
Idę na outpost i mam nadzieję że Doom zostaniesz tutaj bo jesteś The Best
P.S. Nowy dowcip : jak szybko rozwalić Goonsów ? dać CEO Doomowi .... 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej