Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Księga skarg i wniosków
Soulscream:
--- Cytuj ---Raczej powinien dostać banana za marnego trolla. Na co sobie zbiera od bardzo dawna przypieprzając się do załogi forum bez przerwy i zwykle całkiem z dupy, byle się przypieprzyć.
Także panie Zsuriam - jak się nie podoba, to won.
--- Koniec cytatu ---
Serio ? Skoro użytkownicy wzięli swoje grabki to jednak nie jest problem jednak z nami tylko z Wami i mają jakiś powód by uciekać. Przejrzałem trochę wątków z archiwum i dla mnie to był szok jak wielu ludzi ma status gość.
--- Cytuj ---PS. Zsur1aM - czekam na przeprosiny do poniedziałku, potem stanie się to o czym pisałeś. Będziesz mógł zapalić świeczkę, ale nie dla Centrali, a dla swojego konta tutaj.
--- Koniec cytatu ---
Radze już mu skasować bo nie ma za co Cię przepraszać. Wyraził swoją opinie i jak masz z nią problem to deal with it albo tupnij nóżka i skasuj to konto.
Xarthias:
--- Cytat: Soulscream w Marzec 24, 2012, 20:33:39 ---Radze już mu skasować bo nie ma za co Cię przepraszać. Wyraził swoją opinie i jak masz z nią problem to deal with it albo tupnij nóżka i skasuj to konto.
--- Koniec cytatu ---
Wyzywanie kogoś nie jest wyrażaniem opinii. Ja nie chcę przeprosin za opinię, tylko za obrażenie mnie i reszty załogi.
Soulscream:
--- Cytat: Xarthias w Marzec 24, 2012, 20:36:34 ---Wyzywanie kogoś nie jest wyrażaniem opinii. Ja nie chcę przeprosin za opinię, tylko za obrażenie mnie i reszty załogi.
--- Koniec cytatu ---
No i ? Ma widocznie powody, ja je widze. Traktowanie nas z buta i traktowanie nas jak 5 latkow i wywyzszasie sie jako wielki PAN ADMIN tak skutkuje.
p.s jak ja bym mial sie obrazac za to ze ktos mnie tu brzydko nazwal to chyba bym musial sie zabic z zalu.
Lt Rook:
Gdyby admin był adminem, zachowywał się jak admin, a nie jak użytkownik z prawami admina to pewno nie było by problemów.
Ktoś jest adminem i równocześnie bierze udział w dyskusjach, używa tego samego konta do dyskusji i adminowania, sprowadza się do tego że w pewnym momencie przestaje rozdzielać te dwie funkcje, jako admin ma pilnować porządku, jako użytkownik/gracz dyskutuje i jeśli akurat w danym momencie na rękę są mu narzędzia admina to z nich korzysta, zapewne to irytuje masę użytkowników centrali.
Soulscream:
--- Cytat: Lt Rook w Marzec 24, 2012, 20:47:44 ---Gdyby admin był adminem, zachowywał się jak admin, a nie jak użytkownik z prawami admina to pewno nie było by problemów.
Ktoś jest adminem i równocześnie bierze udział w dyskusjach, używa tego samego konta do dyskusji i adminowania, sprowadza się do tego że w pewnym momencie przestaje rozdzielać te dwie funkcje, jako admin ma pilnować porządku, jako użytkownik/gracz dyskutuje i jeśli akurat w danym momencie na rękę są mu narzędzia admina to z nich korzysta, zapewne to irytuje masę użytkowników centrali.
--- Koniec cytatu ---
Ja nie mam nic przeciwko korzystania z tego samego konta. To nie ma znaczenia. Tylko mu niech nie odbierdala przyokazji. Jedna bardzo wazna rzecz, zlinkowalem to jednej osbie ktora sie tu nie udziela oddawna i komentarz.
"-⑨- Original Prankster: ta, dalej nie chca widziec ze stronka jest dla ludzi a nie ludzie dla stronki"
Swoja droga kiedys sam siebie proponowalem na moda ale w zwiazku z tym ze jestem goonem i w ogole najgorszym gownem to jej nie dostalem v0v. Moze centrala powinna przyjac model kugutsumen. Gdzie jest dzial bez trollowni i ksod z trollownia. Nie wiem, w sumie czy juz nie za pozno na cokolwiek ja bym Xarth to sprzedal i mial w dupie :3.
p.s gdzie sa watki z archiwum z ostatnich lat ? :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej