Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga skarg i wniosków

<< < (96/117) > >>

Zsur1aM:
Moze gdyby admini tego site'a/forum nie byli "dickhead'ami" warto byloby zainwestowac troche swojego czasu, ale poki co chyba lepiej zapalic swieczke na centrali.
Sad but true.

Hastrabull:
Wygląda właśnie teraz na to, że zostałeś adminem

SnowMiracle:
Skończy się na tym, że rola admina będzie przyznawana w ramach kary za jakieś ciężkie przewinienia. "Podpadłeś -> zostajesz adminem -> cierp" :)

Hastrabull:
nie to, ze 'skonczy sie na tym', tylko tak wlasnie jest. wanna try?

Xarthias:

--- Cytat: Zsur1aM w Marzec 23, 2012, 18:46:58 ---Moze gdyby admini tego site'a/forum nie byli "dickhead'ami" warto byloby zainwestowac troche swojego czasu, ale poki co chyba lepiej zapalic swieczke na centrali.
Sad but true.

--- Koniec cytatu ---
Jak ja jestem spokojny człowiek i zdystansowany do siebie, to po przeczytaniu tego musiałem wyłączyć komputer, żeby nie zacząć kurwami rzucać.

--- Cytat: Hastrabull w Marzec 23, 2012, 19:19:09 ---Wygląda właśnie teraz na to, że zostałeś adminem

--- Koniec cytatu ---
Raczej powinien dostać banana za marnego trolla. Na co sobie zbiera od bardzo dawna przypieprzając się do załogi forum bez przerwy i zwykle całkiem z dupy, byle się przypieprzyć.
Także panie Zsuriam - jak się nie podoba, to won.
A ja oczekuję przeprosin za nazwanie mnie kutasem.
I jeśli jeszcze komuś się nie podoba to, że próbujemy tutaj zachować jakąś kulturę słowa, jakieś w miarę normalne stosunki między ludźmi, to niech spada na 4chana.
Krytyka rzeczowa czy konstruktywna jest jak najbardziej mile widziana.
Wyzywanie adminów przez byle kogo prowadzi tylko do eskalacji agresji. A tu niestety user stoi na z góry przegranej pozycji.  >:D

A co do reszty. To Hast może nazbyt dobitnie powiedział, ale całkiem zgodnie z prawdą. Stawaliśmy na głowie, żeby coś tutaj stworzyć, Wy nas olewaliście kompletnie. Myślicie, że my co, uczuć nie mamy? Że mamy wszystko w dupie i dalej będziemy nadstawiać drugi policzek? Że będziemy tak dalej tracić mnóstwo czasu i energii po to, żeby zostać olanym po raz kolejny? Że jesteśmy jakimiś cholernymi masochistami?

Wiecie co, mam pomysł. Jeśli przez pół roku to się nie zmieni, to zamykamy kramik. Ale tak na dobre. Kasujemy forum, sprzedajemy domenę temu, kto da więcej, kasę przepijemy i zapomnimy o 8 czy 9 latach pracy jaką w to forum włożyli różni ludzie?
Daje wam słowo, że tak zrobię, chyba, że wyciągniecie głowy z własnych dupsk i trochę razem z nami zawalczycie o to forum. Zorganizujemy jakiś zlocik. Zorganizujemy jakieś konkursy. Ruszymy trochę KSODa. Zgłoszą się nowi moderatorzy. Może jakiś nowy admin do pomocy Doomowi?
Bo jeśli nie, mówiąc kolokwialnie, to chuj.
Koniec i kropka i zapalamy świeczkę.
1 października Centrala przestanie istnieć.
Chcecie tego?
Nic prostszego. Wystarczy, że dalej będziecie robić to co do tej pory, czyli nic.
Decyzja leży w waszych rękach.
Przemyślcie to.
Napiszcie co sądzicie.
Ale nie piszcie tak jak pan Z. Piszcie krytycznie, ale rzeczowo i konstruktywnie, albo nic nie piszcie, co też będzie wymownie.
Dziękuję za uwagę, zmrożona wódeczka na mnie czeka.

PS. Zsur1aM - czekam na przeprosiny do poniedziałku, potem stanie się to o czym pisałeś. Będziesz mógł zapalić świeczkę, ale nie dla Centrali, a dla swojego konta tutaj.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej