Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga skarg i wniosków

<< < (95/117) > >>

ManganMan:
Hehe, ale serio, Centrali jest potrzebny kapitalny remont, podobnież widziałem pomysł na centralkowe KB, ale nic z tego nie wyszło. Będzie trza z Hastrą o tym porozmawiać if possible.

Xarthias:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 15, 2012, 11:17:03 ---natomiast szanowny Wielki Admin co dostał za swojego bluzga?

--- Koniec cytatu ---
Dostał opr.
Co prawda mnie też by krew zalała, po tym co ostatnio niektórzy wyprawiają na forum, to jednak admin powinien choć stwarzać pozory.

Co do uwag o zardzewieniu Centrali, to po raz kolejny przypominam, że to leży w Waszych rękach. Team techniczny to ochotnicy (choć czasem z łapanki :P), wolontariusze i robią co mogą, a nie zawsze mogą dużo. Także jeśli ktoś ma ochotę zrobić coś dla Centralki, to nasze pmki są zawsze otwarte - byle się nie zaczynały od słów "może byście zrobili...", a raczej "może byśmy zrobili..." lub "mógłbym zrobić...".
Przypomnę może, że był projekt pt. Yulai Times. Pierwszy numer zrobiłem sam, do drugiego o pomoc poprosiłem Was. Przez 3 miesiące dostałem 2 (słownie: dwa) artykuły, co z moimi własnymi nie wystarczyło nawet na broszurkę :P
Były rozmaite konkursy - ilość biorących w nich udział ciężko opisać inaczej niż "żałosna".
Więc pytanie, czy to Centrala rdzewieje, czy community zgnuśniało do końca?
Mamy serwer, mamy frontenda na wordpressie, mamy forum smf - chcecie coś zrobić, to to są zasoby, którymi dysponujemy.
Także zamiast siać ferment i pytać się, co Centrala może zrobić dla Was, zastanówcie się raczej, co Wy możecie zrobić dla Centrali.
Niestety, ciężko na razie o jakieś fajne nagrody czy gadżety, żeby Was rozruszać, bo po czystkach w CCP dopiero próbuję odbudować jakoś swoje kontakty.
Także Wydawnictwo Zysk i s-ka trochę nas zrobiła w jajo, ponieważ konsultowaliśmy tłumaczenie "Empyrean Age", a w zamian mieliśmy dostać kilka egzemplarzy książki... Niestety, w sumie to nawet maila z podziękowaniem nie dostaliśmy.
Kilka innych firm oferowało nam np. gtc, ale w zamian chciało niemalże przejęcia strony na własność, za co serdecznie podziękowaliśmy.
Także jak zwykle jesteśmy zdani na własne siły i organizowanie wszystkiego własnym przemysłem, dlatego też liczymy mocno na Was!

Hastrabull:

--- Cytat: Chupacabra w Marzec 15, 2012, 15:43:26 ---bleh bleh bleh (...) a tak na marginesie to kto do k.....y nę....y jest właścicielem tego portalu, bo powoli centrala idzie w ślady Covenu, zestarzała się zardzewaiała, i jeszcze nic tu kurwa nie wolno zrobić (...) pierdu pierdu a walizka zginęła...

--- Koniec cytatu ---

Ogólnie to powiem tak. Z powyższego powodu przestałem całkowicie interesować się centralą. Jedyne co, to mam jeszcze 'na sobie' domenę, ale z chęcią oddam w dobre ręce. Serwer już przekazany, front end, który sam pisałem ponad dwa miesiące zastąpiony przez wordpressa. Ogólnie mam wyje**** teraz :) Ale przechodząc z mojego własnego marudzenia na was.

Wszyscy jesteście do niczego. Nie potraficie się zorganizować, nie potraficie zrobić niczego razem, nie chce wam się zastanowić nad czymkolwiek związanych z tym community. Brak wam jakiegokolwiek impulsu do tego, żeby coś stworzyć.

Potraficie jedynie dwie rzeczy:
1. Jęczeć, że wam nie dali (strony, isków, killi, kobiety, chipsów, statku, minsów, nagród, czegokolwiek!)
2. Żreć się nawzajem o wszystko. Walicie się po główkach główkami chwaląc się, kto ma dłuższego i lepszego tytana. Całkowicie bezproduktywnie włazicie na tą stronę szukając taniej sensacji. Do niczego więcej się nie nadajecie.

Ale żeby zrobić coś wspólnie dla centrali? Niieeeee no jak to!?!?!? JA???????? Nie mam czasu, nie chce mi się, nie umiem... A Admin to debil a moderator to jego dzi*ka!

Były konkursy. Nie chciało wam się brać w nich udziału!!!!! No toż kur*a m*ć!!! Mogliście dostać pier**** prepaidy na 60 dni, za darmo. Wystarczyło sie odrobinę wysilić. A jak się skończyło? Powtarzam, nie chciało wam się!! Musiałem was zmuszać, żebyście łaskawie zechcieli wziąć w nich udział!!!

Były prośby, inicjatywy.... Zróbmy wiki, zróbmy killboard, zróbmy to, tamto, sramto. Wszystkie idee umierały tak szybko jak się rodziły. Ja sam, siedziałem ku*wa po nocach jebiąc się, męcząc się nad tym, żebyście mieli ciekawy i interesujący front end z funkcjonalnościami różnymi, z listą korporacji, z battle raportami, z innymi duperelami na api, żebyście mogli się tym bawić, używać, wykorzystywać. W zamian dostałem opierdol, że to tamto sramto i ogólnie bleh :) Ale żeby samemu coś zrobić, żeby samemu coś zaproponować, to nieee, bo po co. Jak to Xarth napisał "Zróbcie...". A ja do tego dodam "Zróbcie... a ja was za to opierdole, bo to umiem".

Powtarzam to z całą stanowczością oświadczając zarazem, iż jestem zdrowy na ciele i umyśle.

To community DO NICZEGO się nie nadaje!
I nic ani nikt tego nie zmieni. Wylałem żółci, a wylałem, ale ktoś to kiedyś powiedzieć musiał :)

Bamsey Amraa:
<Bamsey wstaje> OKLASKI !!!!

Nitefish:
Hastra - więcej miłości, wiosna idzie!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej