Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga skarg i wniosków

<< < (77/117) > >>

Oxylan:
To topic skarg i wniosków, jeśli mam racje to tu można sugerować zmiany itp. Poruszę temat topickow [Polityka na...] Ok zacznę od tego że centrale odwiedza b dużo ludzi którzy nie uczestniczą w aktywnym postowaniu oraz nie wdają się w zawile osobiste wycieczki i trolowanie, idzie o to, że ogrom graczy zapewne ma ochotę dowiedzieć się co się dzieje w polityce w danym regione czy też są ciekawi polityki, te topicki powinny być czystym zródłem info najlepiej wypisanych w punktach takich jak, dlaczego ludzie się tam biją, o co walczą, kto ponosi straty, kto ma przewage, jakieś mini battle raporty plus jakies linki do kb.

Potencjany czytelnik który chce się dowiedzieć czegoś na ten temat musi śledzić wątek i przebijać się przez osobiste wycieczki osób tam postująch, topicki w obecnej formie nie są topickami które informują czytelnika o obecnej sytuacji politycznej tylko są topickami gdzie jest ogrom trolowania i osobistych wycieczek... dla przykładu podam linka do ostaniej debaty...

http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=8842.msg147277;topicseen#new

Skoro szukamy info na temat silnika samochodowego to chyba nie musimy przebijać się przez spory, i wlasne widzi mi co sądzi mechanik o innym mechaniku :> reasumując ktoś powinien posprzątać tamten burdel, i dać te topicki do działu flame, albo uwzględnić że topic jest tylko dla ludzi którzy piszą o polityce z własnego punktu widzenia i co im (ślina na język naniesie).

Btw co mnie obchodzi zresztą nie tylko mnie, ale co ma obchodzić czytelnika który chce się dowiedzieć coś na tamat polityki, że jakiś członek bufu ma żal do ludzi z coven że nic nie robią i siedzą w kurwidołku...

NeX:
  Hastra proponował podobne rozwiązanie przy tworzeniu silnika portalu. Zainteresowanie było od zera do pocałuj nas w d...

Nie jest to w sumie takie dziwne. Centrala, to nie redagowana gazeta, w której ludzie na etatach piszą raporty, bo im za to płacą. Forum jest jak ściana na której każdy kto ma ochotę bazgra mniejsze, czy większe bzdury. Wypada jedynie podziwiać cierpliwość tutejszych adminów, że chce im się bawić w sprzątanie latami co większych, wałkowanych w nieskończoność  bredni. Skoro jednak ludzie piszą, znaczy się, ze chcą i ich to bawi, a więc "Show Must Go On" jak to zapodał Freddy.

HammerSnake:

--- Cytuj ---[Polityka na...] Ok zacznę od tego że centrale odwiedza b dużo ludzi którzy nie uczestniczą w aktywnym postowaniu oraz nie wdają się w zawile osobiste wycieczki i trolowanie, idzie o to, że ogrom graczy zapewne ma ochotę dowiedzieć się co się dzieje w polityce w danym regione czy też są ciekawi polityki, te topicki powinny być czystym zródłem info najlepiej wypisanych w punktach takich jak, dlaczego ludzie się tam biją, o co walczą, kto ponosi straty, kto ma przewage, jakieś mini battle raporty plus jakies linki do kb.

Potencjany czytelnik który chce się dowiedzieć czegoś na ten temat musi śledzić wątek i przebijać się przez osobiste wycieczki osób tam postująch, topicki w obecnej formie nie są topickami które informują czytelnika o obecnej sytuacji politycznej tylko są topickami gdzie jest ogrom trolowania i osobistych wycieczek... dla przykładu podam linka do ostaniej debaty...
--- Koniec cytatu ---
Tylko o czym tu dyskutować ? Północ splusowana ,na południu coven i reszta ekip się trzyma i czeka do lata aż ruszy po raz kolejny ruski walec drogowy zmieniający mapę drogową w eve. Parę wojenek o przesunięcie granic konfliktów ,żeby boty mogły spokojnie pofarmić ,a tak to roamy podjazdowe bez żadnego wpływu na całokształt wszystkiego .Gdzieniegdzie ktoś się podnieci zestrzeleniem super kapsa ,który został złapany na misji lub którego pilot zwyczajnie zasnął za kierownicą zapominając ,że codziennie taśmowo schodzą  nowe z linii produkcyjnych ?

A serio mówiąc naprawdę oczekujesz ,że ktoś będzie poświęcał od czasu do czasu godzinę +  ,żeby sporządzić ci  porządny obiektywny obraz sytuacji politycznej z pominięciem nie znaczących bitek i napinania epeena?
Ciekawe czy by w ogóle  dało się coś takiego stworzyć. Nawet jakby ktoś miał takie chęci  i wolny czas :P.

Lt Rook:
@Hastrabull

przyciski do paypala i do zakupu GTC (za pośrednictwem centrali), z przygotowanymi odpoweidnimi odsyłaczami, możesz wstawić (najlepiej w linijce górnego menu), będzie Cie to kosztować kilka minut roboty, a w skali roku jest szansa że coś tam się uzbiera.

Taka tylko luźna sugestia.

Oxylan:

--- Cytat: HammerSnake w Styczeń 29, 2011, 04:57:35 ---Tylko o czym tu dyskutować ? Północ splusowana ,na południu coven i reszta ekip się trzyma i czeka do lata aż ruszy po raz kolejny ruski walec drogowy zmieniający mapę drogową w eve. Parę wojenek o przesunięcie granic konfliktów ,żeby boty mogły spokojnie pofarmić ,a tak to roamy podjazdowe bez żadnego wpływu na całokształt wszystkiego .Gdzieniegdzie ktoś się podnieci zestrzeleniem super kapsa ,który został złapany na misji lub którego pilot zwyczajnie zasnął za kierownicą zapominając ,że codziennie taśmowo schodzą  nowe z linii produkcyjnych ?

A serio mówiąc naprawdę oczekujesz ,że ktoś będzie poświęcał od czasu do czasu godzinę +  ,żeby sporządzić ci  porządny obiektywny obraz sytuacji politycznej z pominięciem nie znaczących bitek i napinania epeena?
Ciekawe czy by w ogóle  dało się coś takiego stworzyć. Nawet jakby ktoś miał takie chęci  i wolny czas :P.

--- Koniec cytatu ---

Widze że zle odebraleś mój post, albo w ogóle go nie czytałeś, nie chodzi tylko o mnie i o pisanie super obiektywnych mega raportów plus opisywanie i wymienianie każdego kto anchorował bańke obok bramy, tylko o post w tym stylu, przykład.

1.Region x
2.Sojusz x zaatakował sojusz y.
3.Przewage na gridzie wykazywał sojusz x pomimo dużych sił przeciwnika + nap sojuszu y.
4.Sojusz x rozwalił posy sojuszowi x
5.link do kb.

Napisanie tego przykładu zajeło mi 25 sekund, wiec nie pisz o siedzeniu godziny nad topickiem, kiedy wiekszość troli przeznacza na pisanie o własnych prywatnych wycieczkach + cytowanie forumowiczy  do od 2 do 5 minut i zapychanie jednym topickiem poł strony, w dodatku topckiem z którego nic nie wynika, zazwyczaj od 500-700 znaków wypociń.

A teraz cytat "Tylko o czym tu dyskutować ? Północ splusowana ,na południu coven i reszta ekip się trzyma i czeka do lata aż ruszy po raz kolejny ruski walec drogowy zmieniający mapę drogową w eve"

To może skasować te topicki skoro tak wygląda sprawa ? bo o czym pisać :D, ty pewnie siedzisz w wojnach po uszy i jest to dla ciebie normalne, bo z informacjami jesteś na bieżąco, ale eve ma duży nacisk na wojny i polityke i nie każdy macza w tym nos.

Luz nie ma tematu, obecna forma jest tragiczna i mało informująca gracza co się dzieje w polityce, pozostaje CAOD, pomimo wielu troli na caod, czasem ktoś skrobnie 50znaków które naświetlają sprawe.

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej