Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga skarg i wniosków

<< < (76/117) > >>

Hastrabull:
Z bardzo prostego powodu. Nikt tam nic nie będzie wpłacać. Jak coś wisi na stronie non stop, to nikt na to nie zwraca uwagi.

HammerSnake:

--- Cytuj ---Z bardzo prostego powodu. Nikt tam nic nie będzie wpłacać.
--- Koniec cytatu ---

Dokładnie .To już lepszym pomysłem byłaby zrzuta iskami na plexy in game dla hastry,a on sam by opłacił coś za równowartość ,ale to też mogłoby nie wypalić ;p.
Pytanie oczywiście ile potrzeba transferu etc. Nie wiedzieć czemu hosting w polsce jest mega drogi.

Sam mam wykupiony  hosting w us .W polszy  bym musiał z min 5  jak nie 10 razy tyle wydać za coś takiego (mówię o jakimś normalnym hostingu ,a nie garażówce z allegro za 5zł ,która zwija interes po 2 tygodniach od zakończenia aukcji) . Jedyna masakra jak dla mnie to jest z updatami i wrzucaniem nowych treści , ale po stronie userów przeglądających treści ,które wrzuciłem to nigdy nie było problemów .To że strona się wczyta ułamek sekundy wcześniej czy później who cares. Liczy się kasa  :P.

Edit: Korzystam z http://dollar2host.com/

AreQ:

--- Cytat: HammerSnake w Styczeń 28, 2011, 19:20:23 ---Dokładnie .To już lepszym pomysłem byłaby zrzuta iskami na plexy in game dla hastry,a on sam by opłacił coś za równowartość, ale to też mogłoby nie wypalić ;p.

--- Koniec cytatu ---
To podpada pod RMT, niestety. Szkoda ja mogę spokojnie dotacje w ISkach zrobić, ale już IRL kasy nie jestem w stanie wyłuskać, i pewnie więcej takich osób by się znalazło.

Gregorius:
Była ostatnio inicjatywa, żeby rzucić każdym groszem (nawet złotówką) na abonament, i jakiś tłumów nie było widać  >:D

[VIDE] Herezja:
Greg jakoś była mowa o tym ale ... jakoś nie widziałem numeru konta a może mi umknęło. Te przysłowiowe 10 zł mógłbym wysłać dla "świętego spokoju ];)".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej