Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Księga skarg i wniosków
HammerSnake:
Może to jest właśnie problem tego forum ,że jest oficjalnym polskim forum eve online.
Bez kitu ale jakie mamy z tego tytułu korzyści ? Możliwość wykorzystania loga eve na pierwszej stronie startowej i dwie koszulki z eve store na ruski rok jak sobie o nas przypomną?
W zamian kaganiec cenzury i narzucona poprawność polityczna?
Xarthias:
Jak wielokrotnie pisałem - nie podoba się? Proszę założyć swoje forum, "wolne", gdzie RM traderzy będą mogli się nawet reklamować.
Nikt nikogo nie zmusza do wchodzenia na Centralę, postowania itp. A jeśli już ktoś postuje, to MUSI dostosować się do panujących tu reguł.
A Twój tekst o "uczeniu noobków, że RMT jest niebezpieczny" w świetle posta, w którym zachęcałeś kogoś do kupienia plexa na allegro, to już szczyt hipokryzji.
Koniec tematu. NIE będzie zmiany podejścia w tej sprawie, koniec kropka.
HammerSnake:
Spoko chłopie nie denerwuj się.
Jakoś mi się wydawało ,że swego czasu że była dyskusja na forum o tym czy centrala ma pozostać oficjalnym fansitem czy też niezależnym.
Wtedy generalnie jakoś za bardzo się tym nie interesowałem ,ale sorry jak widzę tą sztuczną poprawność polityczną i powyższy post mando wzmiankujący o ccp to wyciągnąłem to na wierzch.
Bo co by tu nie ukrywać gówno dla nas robią. Choćby opłacali domenę i serwer.Dają ci parę gratów na zasadzie masz parę tygodni na wymyślenie konkursu i rozdaj ludziom.Świetny support.
Czyli mam rozumieć ,że kierownictwo centrali już wyklarowało swój pogląd w tej sprawie i spogląda na to tak jak betonowy pzpn na piłkę polską ok .nie będę w takim razie do tego wracać .
--- Cytuj ---Jak wielokrotnie pisałem - nie podoba się? Proszę założyć swoje forum, "wolne", gdzie RM traderzy będą mogli się nawet reklamować.
--- Koniec cytatu ---
Nigdy nie widziałem ,żebyś coś takiego napisał. Nie podoba się więc napisałem o tym w specjalnie stworzonym do tego topicu.
Eleeist:
W dalszym ciągu nie mam dostępu do działu NoobGarten - nawet go nie widzę, chciałbym umieścić tam parę pytań...
Pol Kent:
--- Cytat: Eleeist w Styczeń 01, 2011, 19:35:10 ---W dalszym ciągu nie mam dostępu do działu NoobGarten - nawet go nie widzę, chciałbym umieścić tam parę pytań...
--- Koniec cytatu ---
To wal tu. Najwyżej ktoś z Adminów przeniesie temat.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej