Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Księga skarg i wniosków
Hastrabull:
Z mojego punktu widzenia tak. Integracja z fb i twitterem = wiecej ruchu. Wiecej ruchu = dobrze :)
[VIDE] Herezja:
1 pytanie: Hastra co rozumiesz pod pojęciem "Więcej Ruchu"?
2 pytanie: Co ma dać Nam zwiększenie ruchu? Centrala jest o EVE i osoby zainteresowane wejściem na tą stronę, uzyskaniem pomocy itp. wcześniej czy później znajdą drogę.
3 pytanie: Chcesz z Centrali zrobić forum społecznościowe o wszystkim i o niczym / o grach jako takich czy też ma to być z założenia miejsce dla Nas czyli osób grających w EVE?
HammerSnake:
Składam wniosek formalny o likwidacje punktu 6a z regulaminu forum.
Uważam ten przepis za totalne nie porozumienie w społeczności w której 95% ludzi farmi plexy lub przedłuża nimi swoją subskrypcję. Czego prostym przykładem są setki transakcji miesięcznie z plexami na allegro . "W końcu na początku i tak są kupowane za usd/euro przez zachodnich graczy więc who cares?" -często pojawiające się zdanie na tym forum.
W związku z tym ,że zjawisko handlu plexami jest tak powszechne trudno ,żeby nie poruszać tej kwestii w dyskusjach dotyczących przedłużania konta ,wskazywać na niebezpieczeństwa tej metody oraz pokazywać jak je zminimalizować.
Eleeist:
Nie mam uprawnień do działów dla noobów (noobgarten etc.). Nie widzę ich w ogóle jak jestem zalogowany.
Doom:
@ Hammer zakaz propagacji takiej dzialalności usunięty nie zostanie. Jest ona nielegalna w świetle EULA i puki taka będzie puty prowadzony będzie odstrzał tych co to promują. Co innego uzyć stwierdzenia które przedstawiłeś jako argumentu w dyskusji o RTM, a co inego propoagować taka działalność oraz szkolić noobków w unikaniu odpowiedzialności.
Jesli mało Ci tego zwaz jeszcze że CCP uważa centralę za oficjalne forum polsko języczne i jako takiemu udzielają czasem suportu, lub zapraszają do wspólnych akcji. W momencie w którym pojawia sie treści (a maja ludzi ktorzy znaja nasz język na tyle żeby rozumieć co tu sie pisze) się to skonczy. I na koniec wątpię żeby to przeszło tak dlugo jak wsród adminów (5 osób) i teamu technicznego (kolejnych 10-15 osób) panuje zgodna opinia w tym temacie.
@Eleeist wejdź proszę w profil i dodaj się do grupy Eve
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej