Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Księga skarg i wniosków
Egnos:
Ale Hammer, przeciez ty skonczyles z gra w eve : ) wiec co ci zalezy?
No i zaktualizuj sobie corpa / ally
Doom:
--- Cytat: Pol Kent w Styczeń 01, 2011, 20:01:20 ---To wal tu. Najwyżej ktoś z Adminów przeniesie temat.
--- Koniec cytatu ---
Już powinieneś mieć dostęp (sorry ale przez ta sygnaturke pomyliłem cie z dormikiem :P )
Dormio:
--- Cytat: HammerSnake w Grudzień 31, 2010, 17:50:42 ---Spoko chłopie nie denerwuj się.
Jakoś mi się wydawało ,że swego czasu że była dyskusja na forum o tym czy centrala ma pozostać oficjalnym fansitem czy też niezależnym.
Wtedy generalnie jakoś za bardzo się tym nie interesowałem ,ale sorry jak widzę tą sztuczną poprawność polityczną i powyższy post mando wzmiankujący o ccp to wyciągnąłem to na wierzch.
Bo co by tu nie ukrywać gówno dla nas robią. Choćby opłacali domenę i serwer.Dają ci parę gratów na zasadzie masz parę tygodni na wymyślenie konkursu i rozdaj ludziom.Świetny support.
Czyli mam rozumieć ,że kierownictwo centrali już wyklarowało swój pogląd w tej sprawie i spogląda na to tak jak betonowy pzpn na piłkę polską ok .nie będę w takim razie do tego wracać .
Nigdy nie widziałem ,żebyś coś takiego napisał. Nie podoba się więc napisałem o tym w specjalnie stworzonym do tego topicu.
--- Koniec cytatu ---
Chyba Ciebie popierdoliło. Co Ci do tego co ma z kontaktów z CCP administracja i właściciele Centrali ? Zazdrosny jesteś ? To zrób swoje własne forum i wypromuj.
IMHO każdego kto zgadza się na RMT należy piętnować i dziwię się, że wciąż tu możesz postować jako osoba, która ZACHĘCAŁA do RMT ! U mnie na forum ban były od ręki.
Egnos:
Pytanie... dlaczego nie moge nic pisac we flame: http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=9112.msg144555;topicseen#new
Mam za malo postow czy jak? :P
Doom:
A składałeś może podanie do grupy z prawem pisania we flamewar? (powiedzmy że Twój post potraktuje jako podanie, zaraz bedziesz mógł)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej