Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Księga skarg i wniosków
Xarthias:
Lol :P
To męcz Hasta, ja nie mam dostępu do admina teraz.
Hastrabull:
--- Cytat: Doom w Grudzień 27, 2010, 19:04:37 ---Chciałbym oficjalnie zaprotestować przeciw pojawieniu sie na forum (prawo góra w widoku topika) upierdliwych znaczników do FB i twitera. Można ten syf jakoś wylaczyć?
--- Koniec cytatu ---
A w czym on ci przeszkadza, skoro forum nie zasłania? Ja szukam sposobu integracji ze społecznościówkami, więc poki nie dojde jak zrobic to z automatu, to te popierdulki zostana. jak juz ktos wczesniej wspomnial, nawet ich nie zauwazyl
Doom:
Wkur*** niemiłosiernie swoim widokiem, a na to w jaki stan mnie wprowadza w przypadku misclika i aktywacji któregoś buttona to nie mam słów innych niż nieakceptowalne na tym forum nawet we flame. I na cholerę Centrali integracja z tymi dowodami na degenerację umysłową rasy ludzkiej?
Kara Mon:
Co druga strona juz to ma , az strach zagladac do lodowki czy przypadkiem kielbasa tez nie zawiera linku do FB :)
Doom:
Cholera gramy w eve. Jedną z nie licznych kwestii w jakich się zgadzam z różnymi dresami z null to że bycie lemingiem to obciach i że trzeba takie zachowania tępić. Wszyscy mają to my też musimy?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej