Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga skarg i wniosków

<< < (57/117) > >>

Ronin:
Chcialem sie zapytac kto daje moderatora takim ludziom? (tutaj akurat mam na mysli soathora czy jakos tak) usuwanie przenoszenie postow bez zadnego powodu (podobno powodem byl brak danych odnosnie copra ktore sie znajduja od lat w moim sigu, ale niech bedzie moge je wpisac w profilu) zdenerwowal mnie strasznie brak jakiekolwieg info a od raz ciach... troche kultury.

Doom:
Moderatorem odpowiedzialnym za jakiś dział może zostać każdy kto się zgłosi i zostanie zaakceptowany przez administrację. Starsi (globalni) moderatorzy, są awansowani z szeregów moderatorów przez Adminów.
Regulamin (w tym wypadku regulamin KSOD) obliguje do posiadania tych danych w odpowiednich polach profilu nie sygnaturze. Soth kilkukrotnie (widziałem minimum dwa posty) prosił o uzupełnianie tych pól ostrzegając jednocześnie co sie stanie w przypadku braku reakcji.

Ronin:
Naprawde nie chce bardzo polemizowac ale znalesc wam trylion osob ktore tam pisza a danych nie maja? ich posty jakos tak nie leca, ja sie takim chamstwem zirytowalem szczegolnie ze do mnie nigdy ten post ani pmka najprostsza rzecz na swiecie nie dotarly/ byly skierowane.

Melisanda Armida:

--- Cytat: Roninek w Sierpień 27, 2010, 20:21:49 ---Chcialem sie zapytac kto daje moderatora takim ludziom? (tutaj akurat mam na mysli soathora czy jakos tak) usuwanie przenoszenie postow bez zadnego powodu (podobno powodem byl brak danych odnosnie copra ktore sie znajduja od lat w moim sigu, ale niech bedzie moge je wpisac w profilu) zdenerwowal mnie strasznie brak jakiekolwieg info a od raz ciach... troche kultury.

--- Koniec cytatu ---
Po to jest regulamin zeby go przestrzegac jakbys go przeczytal i sie zastosowal to by nie bylo problemu. A tak nawiasem mowiac to tez za nim nie przepadam ale w twoim wypadku dobrze postapil.

Doom:

--- Cytat: Roninek w Sierpień 27, 2010, 20:30:18 ---Naprawde nie chce bardzo polemizowac ale znalesc wam trylion osob ktore tam pisza a danych nie maja? ich posty jakos tak nie leca, ja sie takim chamstwem zirytowalem szczegolnie ze do mnie nigdy ten post ani pmka najprostsza rzecz na swiecie nie dotarly/ byly skierowane.

--- Koniec cytatu ---
Przycisk zgłoś moderatorowi twoim przyjacielem. Osoby które ignorują ten nakaz sa ścigane. Możesz tego nie widzieć (przynajmniej zgodnie z założeniami nie powinieneś) ale zdziwiłbyś sie ile osób z piszących w KSOD ma łatki świadczące o punktach karnych

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej