Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga skarg i wniosków

<< < (58/117) > >>

Doom:
Czy ten ścierwiasty mod od twitera i FB ma opcję wyłączenia lokalnie dla ussera lub grupy userów? Dla mnie jest on totalnie bezużyteczny, a niedość ze wpiernicza sie w posty ze swoim buttonem to zauważalnie (u mnie) spowalnia pracę forum

sc0rp:

--- Cytat: Doom w Sierpień 29, 2010, 00:19:34 ---Czy ten ścierwiasty mod od twitera i FB ma opcję wyłączenia lokalnie dla ussera lub grupy userów? Dla mnie jest on totalnie bezużyteczny, a niedość ze wpiernicza sie w posty ze swoim buttonem to zauważalnie (u mnie) spowalnia pracę forum

--- Koniec cytatu ---

/signed

SokoleOko:

--- Cytat: Doom w Sierpień 29, 2010, 00:19:34 ---Czy ten ścierwiasty mod od twitera i FB ma opcję wyłączenia lokalnie dla ussera lub grupy userów? Dla mnie jest on totalnie bezużyteczny, a niedość ze wpiernicza sie w posty ze swoim buttonem to zauważalnie (u mnie) spowalnia pracę forum

--- Koniec cytatu ---

Co to jest "twitter" i "FB"? :D

Ellaine:
FB to serwis sluzacy do tego, zebys mogl codziennie otrzymac sciane newsow w stylu 'stryjek ziecia kolegi siostry goscia z ktorym kiedys grales w counterstrika wypelnil test JAKIM JESTES WAZYWEM. Jest marchewka. A Ty?' albo 'siostra twojej bylej dziewczyny potrzebuje desek do stodoly na swojej wirtualnej farmie'.

Twitter to serwis w ktorym mozesz ogladac wieloryba z napisem 'twiter jest przeciazony'. Obok 4chana sa to fundamenty wspolczesnej kultury internetowej.

SokoleOko:
Przekonałeś mnie, już zakładam tam konta  8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej