Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga skarg i wniosków

<< < (56/117) > >>

Xarthias:

--- Cytat: Devious Sphere w Lipiec 01, 2010, 10:46:02 ---po tej zmianie forum mam problem z polskimi znakami, zamiast nich widze znaki zapytania... mozna cos z tym zrobic?

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Xarthias w Czerwiec 25, 2010, 11:52:26 ---wejdź w ustawienia profilu i zmień sobie język na polski (było kilka postów wyżej).

--- Koniec cytatu ---

@Gregor - pracujemy nad tym (tzn. Hast).

gregor40:

--- Cytat: Xarthias w Lipiec 01, 2010, 11:02:51 ---
@Gregor - pracujemy nad tym (tzn. Hast).

--- Koniec cytatu ---

Dzięki bardzo!

Hastrabull:

--- Cytat: Gregor PL w Lipiec 01, 2010, 10:51:24 ---1) Centrala ciągle mnie wylogowuje. Czy dało by się zrobić pamiętanie sesji np przez 24h?
2) Po kliknięciu zaloguj na stronie głownej centrali jestem przenoszony na forum. A chcę zostac na stronie głównej..
3) Nie ma boxa z devblogami. Lubiłem go :(

--- Koniec cytatu ---

ad1. Na wylogowywanie spróbuj delete cache przegladarki. u mnie normalnie cały czas sesje trzyma
ad2. to tak jest i nie bede tego teraz zmieniał ze wzgledu na prosty fakt. zacznie sie pieprzyc :) zawsze mozesz wrocic linkiem 'strona glowna'. jak wymysle, jak zrobic zeby działało i nie narobilo setki nowych problemów, to wtedy.
ad3. nie ma boxa i nie bedzie. przez te boxy strona glowna ladowała sie 500% czasu dłużej w stosunku do tego co jest teraz

Yogos:
Przy migracji, zeżarło załączniku do postów.
Mało kto tego używał na szczęście  :P

Qreg:
Nie wiem co sie zmieniło ale permanentnie moge byc zalogowany tylko na jednym komputerze na innych mnie wywala, przed updatem forum nie bylo takiego problemu.

Nie jest to problem cache ciasteczek po mojej stronie bo nawet na swieżo przeinstalowanym systemie pojawia sie taki problem. Przy uzywaniu paru komputerow robi sie to delikatnie mowiac uciązliwe...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej