Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga skarg i wniosków

<< < (55/117) > >>

Xarthias:
W związku z drobnymi trudnościami technicznymi, chwilowo zostały zlikwidowane grupy użytkowników oparte na liczbie postów.
Jak tylko znajdę dość czasu, żeby nad tym usiąść, to wrócą.
Z tego też powodu, dostęp do flamewara jest chwilowo dla każdego zarejestrowanego użytkownika.
Osoby będące na karnym jeżyku też chwilowo nie są moderowane - ich posty pojawiają się bez konieczności akceptacji przez modów. Jednakże, jeśli taka osoba napisze choć jeden post nadający się do skasowania - automatycznie dostaje wyciszenie (brak możliwości postowania) aż do odwołania, więc radzę się pilnować.

Jeśli ktoś ma jakieś pomysły dotyczące rang za posty, dostępów, itp., zapraszam na pm.

Doom:
A co nie tak było z tym co zdjąłeś?

Xarthias:
To, że niektórzy użytkownicy nie mogli pisać na forum (brak możliwości odpowiadania na wątki).
Spróbuję przywrócić ustawienia i grupy z backupu. Być może pewne ustawienia profili będą wymagały wyczyszczenia, ale ciężko mi powiedzieć, bo nie mam w tej chwili za mocno czasu, żeby się temu przyjrzeć.

magni:
po tej zmianie forum mam problem z polskimi znakami, zamiast nich widze znaki zapytania... mozna cos z tym zrobic?

gregor40:
1) Centrala ciągle mnie wylogowuje. Czy dało by się zrobić pamiętanie sesji np przez 24h?
2) Po kliknięciu zaloguj na stronie głownej centrali jestem przenoszony na forum. A chcę zostac na stronie głównej..
3) Nie ma boxa z devblogami. Lubiłem go :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej