Eve Online > Wsparcie techniczne

Problem z częstym rozłączaniem

<< < (16/56) > >>

Bluszcz:
Hmm tak przeczytalem to wsio... ^^

1. Ktos napisal ze na TP tez sa problemy.. UPC walczy z TP o ich kable po ktorych beda mogli puscic swoj net.. nie wiem czy juz nie sa na kablach tp po czesci.. i z tad tez moga byc te problemy z DC... jak bylem na 1 list. w gdansku i siedzialem na chelo bylo super.. teraz ciagle DC sa u wlascicielki komputera

2. Ja siedze na aster i niemam zadnych schiz z polaczeniem.. a spokojnie moge 3 klijenty polaczyc.. i chodzi jak nalezy ... ^^

3. Moze trzeba sie wczytac w warunki umowy i zerwac z nimi ja na podstawie tego ze nie idzie korzystac normalnie z polaczenia

4. Co do kogo sie kierowac... jest chyba jak sie nie myle... Sąd Konsumenta czy cos takiego.. i to tam trzeba z takimi sprawami zasuwac...

Pietia:
Tak na neo też są częste DC. Chociaż przeważnie tak od 18:30 da się grać bez żadnych problemów.

Boberio:
Uprzejmie donoszę,że także mam ten problem. Podłączyli nas do chello w pazdzierniku, od listopada zaczelo cos sie chrzanic. NIe tylko z Eve. Mam to samo w Battlefield 2. Podczas laczenia z serwerem lacze dusi sie i automatycznie mnie wywala. Ale jak zlapie 'ssanie' to pozniej gram normalnie, najgorzej jest podlaczyc sie i przetrwac pierwsze 10 minut, pozniej jest juz z gorki.

Bluszcz:
To samo jest z czelo u mojej przyjaciulki... meczy sie meczy ale jak sie lognie raz a porzadnie to ja trzyma.. ale ma lipe bo nie moze sie juz lognac na zadne inne konto bo znow cyrk sie zaczyna... moze jakos wylaczyc zostawianie danych na servie .. sam juz nie wiem :D

Qreg:
podobno skorzystanie z VPN pomaga i mozna grac bez problemu, na razie nie sprawdzalem bo aktualnie mam strasznie duzo roboty ale dla zainteresowanych tu jest link do tematu na Eve-forum

http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=547642

dajcie znac czy na chello to pomaga.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej