Eve Online > Wsparcie techniczne
Problem z częstym rozłączaniem
Ellaine:
moze chociaz warto sprobowac, jesli to austriacki provider z ktorego upc korzysta, to sprawa moze dotyczyc kilkuset osob w Austrii i Polsce, to jest juz pare tysiecy dolarow miesiecznie dla CCP wiec moze cos zrobia, chocby pozwola zawiesic konta do czsu uregulowania sprawy providera.
Gregorius:
Myślę, że jakby się zebrało do kupy tyle luda, to możnaby wystosować petycję do CCP.
W ramach Polski - do Rzecznika Praw Konsumenta >:D
Qreg:
to nie jakis provider ktory korzystac z uslug upc, tylko upc dziala w calej europie ;) m.in. irlandii austrii, holandii belgii czyli tam gdzie sa problemy z CCP.
caly czas czekam na odpowiedz z UPC.
majama:
Ja nie rozmawiam z nimi tylko rezygnuje z ich usług a potem sie zobaczy.
Każdy moze wykupic łącze w jakims i-plusie czy takim podobnym łaczu bezprzewodowym wiec gadanie o monopolu UPC to wykręt dla leniwych. Besprzecznie jest to wina UPC bo w dniu kiedy to wszystko sie zaczęlo nie bylo żadnych nowych upgradów, patch byl ze 3 dni wcześniej i te 3 dni działało jakos dobrze. Poza tym jest ciągle większosc ludzi która gra bez problemów, czyli sa inne kable gdzies w polsce do których można sie podłaczyc.
Ostatecznie każdemu kto ma problemy proponuje najpierw wysłac reklamacje do UPC a potem przy braku poprawy można tego użyc jako powodu do zerwania umowy.
rumil:
Ciekawy pomysł z tą petycją, można by zrobić coś takiego ja wchodzę w to jeśli się zorganizujemy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej