Eve Online > Wsparcie techniczne

Problem z częstym rozłączaniem

(1/56) > >>

Pietia:
Cześć

Mam problem a mianowicie od jakiegoś tygodnia bardzo często rozłącza mi połączenie z serwerem (to jest średnio 20 razy na 2h gry) i za bardzo nie wiem co z tym zrobić. Dodatkowo jeszcze czasem przy DC wywala mi jakiś runtime error.To wszystko dzieje się na moim laptopie a także na stacjonarnym :-/ już nawet przeinstalowałem systemy na obu maszynach ale to nic nie dało :-/

Jak macie jakieś pomysły to proszę o pomoc ;(

Pietia:
Niestety neostrada. Chociaż nie wiem czy to od tego ponieważ około miesiąca wcześniej grałem bez żadnych problemów. Poza tym podłączyłem laptopa do sieci w centrum informatycznym na moim uniweku i też mnie wywalało. :-/

pticu:
no to dobrze trafiles skoro IRE sie odezwal :)

Pietia:
Właśnie ściągam świeżą instalke i zobaczymy jak to będzie. Jeśli nie pomoże to może jeszcze zainstaluje sobie SUSEła 10.3 i zassam eve na linucha xD

MightyBaz:
masz to samo co ja mialem ostatnio - te  :grr: z TPSa robia taki numer ze deklaruja w umowie np 2 MB/s, ale niestety w miedzyczasie takich uzytkownikow przyrasta, natomiast lacze jest o takiej samej przepustowosci..czyli wywala ci pewnie mase bledow kiedy wchodzisz na modem, na diagnostyke. Nie bede ukrywal, ze moj glos znaja i maja mnie dosyc bo skladalem reklamacje kilka razy dziennie. W koncu jakis "uczony" zeznal ze nie sa w stanie technicznie spelnic wymagan 2MB/s i moga mi laskawie zmniejszyc do 1 MB/s...tak sie stalo...od tej pory nie mam juz DC

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej