Eve Online > Wsparcie techniczne

Problem z częstym rozłączaniem

<< < (8/56) > >>

Nosum Hseebnrido:
Wczoraj dostałem mail zwrotny na szablon Ireul'a:

Szanowny Panie, Zgłoszony przez Pana problem został dokładnie przeanalizowany. W wyniku przeprowadzonych testów ustalono iż obecnie Pana modem pracuje z niepoprawnym poziomem sygnału, co może być przyczyną opisywanych przez Pana komplikacji.
Proszę o kontakt z działem wsparcia usług cyfrowych pod nr tel. 9480 w godz. 8-24. w celu ustalenia terminu wizyty technika, który dokona regulacji sygnału.

z poważaniem,
----------------------------------------
Robert Młodzianowski Dział Wsparcia Usług Cyfrowych UPC Polska Sp. z o. o.

:P

Sotharr:

--- Cytat: Qreg w Listopad 22, 2007, 21:36:37 ---cos bylem juz tak wkurzony ze przejrzalem forum EVE i jest tam duzy topic z narzekaniem ludzi ze po patchu 13 listopada tez co chwile traca połączenie (http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=584307&page=18) wiec mozliwe ze to nie tylko wina Chello.

--- Koniec cytatu ---

To prawda, też mam CTD z takimi samymi objawami, a mam DSL z tepsy. Najczęściej to się zdarza, gdy mam 2 konta odpalone jednocześnie.

Pietia:
A wy wszyscy siedzicie za routerami? Ja siedzę za routerem i osobno mam access pointa. Odłączyłem wszystkie kabelki sieciowe od routera oprócz kabelka który jest podłączony do kompa i EVE od tego czasu nie wywala runtime errorów ani nie rozłącza. Polecam to sprawdzić osobiście nie wiem czy to w 100% pomaga, jak na razie mam jakieś 1.5h spokojnej gry.

MightyBaz:
cos jest zwalone w aplikacji, bo zaobserwowalem cos takiego ze mam runtime error i nie moge wejsc na maina...co ciekawe moge wejsc na alty  >:(....wyglada tak jakby nie ladowaly sie jakies systemy w 0.0....bo alty lataja sobie w empire. fakt ze probowalem sie zalogowac na maina w momencie kiedy na serverze bylo niecale 38k luda...moze to ma jakies znaczenie.

ktos napisal o lagach - warto ten topic gdzies umiesc na stale http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=4852.msg61152#new

Qreg:
no coz doczekalem sie dzis odpowiedzi od GM'om. oczywiscie poprosili o dodatkowe dane i jak byk wydac ze zerwało mi polaczenie z serwem jak akurat TQ nie odpowiedzialo na zapytania pingplottera.

zobaczymy co mi teraz odpiszą.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej