Eve Online > Wsparcie techniczne

Problem z częstym rozłączaniem

<< < (43/56) > >>

Kravek:
Ludzie-Sępy ;p
Zarabiacie na cierpieniu innych  ;)

Przypomnijcie mi ze mam rozdać kilka podów gdy wróce do aktywnej gry.

Raan, to mogą być rózne rzeczy... moze poprostu tunel sie dławi? Gdzie go masz?

Aeon Horax:

--- Cytat: Dzihad w Luty 12, 2008, 12:30:31 ---Ktos chce konto ssh ? Donacja iskow bylaby mile widziana :) Pytac najlepiej na gg 1297853, Rzomowe zaczynajcie od SSH login: ........ haslo: ........ Pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---

3. Reklama w jakiejkolwiek postaci jest zabroniona. Takie posty będą kasowane bez ostrzeżenia, a w przypadku powtarzającej się sytuacji użytkownik zostanie zbanowany.

Post lamie regulamin....

Dzihad:
Teraz jest lepiej ?

bluszczolina:
ehhh sytuacja sie nie poprawia a przez wywalenei z gry po raraz enty trace statki.... i  co z tym idzie iski.... np. przy wlatywniu na gety, na misjach doslownie wszedzie.... Na pocztku gra sie zawiesza a za pare sekund conetion lost <czy jak to sie tam pisze> juz powoli zaczynam sie  :grr: i mam ochote wziasc pudeleczko z "internetem" <o ile w ogole cos takiego mozna nazwac netem> i rozstrzaskac komus z pracownikow chello na glowie <akt desperacji> zamierzam zmieniac internet <innej opcji nie widze> i prosila bym o polecenie jakiegos neta na ktorym powinno chodzic ladnie <jestem z Gdańska>

Saczek:
Pim pom pam... kiedy ludzie naucza sie czytać fora? :P 

Kravek gdzieś w połowie tego wątku podał 100% działające rozwiązanie oparte o programik Putty, poszukaj, 10 minut pracy i problem z głowy. Ja również mieszkam w Gdańsku , korzystam z UPC (4MBit) i wywałało mnie średnio co minutę-dwie, teraz od paru tygodni gram bez jakichkolwiek problemów.

Szukajcie z znajsdziecie ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej