Eve Online > Wsparcie techniczne

Problem z częstym rozłączaniem

<< < (40/56) > >>

Zbulu:
A co na to wszystko panowie z UPC mieliście jakieś odpowiedzi ktoś był u nich?
Pytam bo zauważyłem że kumpel ma ten sam problem w Irlandii...

majama:
UPC nie odpowiada na pytania tylko przysyła standardowe notatki typu kopiuj-wklej.
Mi nie pomaga to otwieranie wielu czatów i pingowanie. Czasem łącze wytrzymuje kilka godzin a czasem pada co minute lub wogóle nie pozwala sie zalogowac prze jakis czas.
HGW o co chodzi  :grr:
Używanie darmowych tuneli pomaga ale jakośc gry na nich jest bardzo kiepska.

Guardian18:
Panowie, tak jak Wy straciłem już nadzieję...ale powoli wraca...zapraszam do aktywnego uczestnictwa w forum :

http://forum.mediaswiat.pl/viewtopic.php?p=40465#40465

Jest człowiek , który może i chce nam pomóc....nadzieja może powróci...coś się rusza z UPC...nareszcie....

Rastlino:
Niestety ten temat zamieściłem tam pod koniec listopada (tam jestem Olmer:P) i z braku pomocy pożuciłem po paru dniach, a tu jakiś samarytanin się pojawił z UPC i chce pomóc (jego pierwszy post był z 3 grudnia), jeśli się okaże że pomoże nam to się pochlastam tyle czasu czekać. Będę aktywnie tam się udzielał i radze wam robić to samo może jakoś da się to wszystko rozwiązać.

Abadonna:
nie grałem 3 miesiące, odpaliłem tcka, ściagnałem nowego klienta classic. i już byłem w ogródku już witałem się z gąską , niestety mam upc i było zajebiście grząsko. dc w przypadkowych momentach: login, wybór postaci, log na stacji, już w grze, standardowo najdłużej 5minut. nie odważyłem sie wydokować :D
1) jak rozumiem wciąż problem tkwi z upc i jedynym rozwiązaniem jest tunelowanie?

2) czy ktoś jest tu prawnikiem i czy na przykład pozew o 3000 zł jako zadośćuczynienie  z 415 kc wchodzi w grę?
a przynajmniej czy można sobie pogrozić tym? czy dodatkowo można to powiązać z nierzetelnym wykonywaniem usług? bo trochę mi ciśnienie podniosła ta sytuacja... nie żebym grał czesto ale do cholery jeśli mam ochote pograć 1 h w piątek po super extra <tu niecenzuralne słowa> tygodniu pracy to mi sie to nalezy i już.
sorry za żółć, ale no k.... ile można zaliczyć dc w 10 minut, ja nie biję rekordu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej