Eve Online > Wsparcie techniczne

Problem z częstym rozłączaniem

<< < (41/56) > >>

sneer:
u mnie jest tak że się poprawiło
faktem jest że czasem muszę się kilkanaście razy logować co zajmuje jakieś 20-30 min ale prędzej czy później eve łapie stabilne połączenie i chodzi jak złoto do następnego DT
sporadycznie mam problem na tyle duży że sobie odpuszczam logowanie - tak raz na 2 tygodnie

w grze mam profilaktycznie pootwierane  chaty / tak na 3000 luda / żeby dociążyć połączenie z serwerem

wkurza mnie to bo ostatnio ominęło mnie kilka fajnych opów ale grać się da

Kino Brutor:
mi pomoglo wylaczenie totalnie eve voice odkad go niema jest cisza i spokoj a dc zdaza sie tylko jak do Jita wskakuje

Abadonna:
voice to mam wyłączony od czasu gdy po jakimś uaktualnieniu winda mrugała do mnie na niebiesko

bialyb:
Witam
u mnie nie działa eve od ostatniej poprawki. Moim dostawcą jest Sferia. Poza reklamacjami na jakość świadczonych usług (na początku było bardzo dobrze), zgłosiłem im też brak działania eve (po uruchomieniu nie odnajduje serwera eve)
Podłączenie modemu do innego komputera w innej lokalizacji powoduje identyczny efekt. Po przywróceniu domyślnego dostawcy (dla tej drugiej maszyny) umożliwia normalną grę.
Jaj to ominąć? bo Sferia nie pomoże - odpowiedź na reklamację - nie blokujemy żadnego eve.

Właśnie idę na chorobowe więc jeśli ktoś może pomóc, doradzić proszę o kontakt na meila - pdunaj@orange.pl.

Zmiana operatora nie wchodzi w grę bo na moim bagnie tylko oni.

Pozdrawiam
Paweł

majama:

--- Cytat: Pawel Tomasz D w Luty 05, 2008, 10:54:20 ---Witam
u mnie nie działa eve od ostatniej poprawki.
--- Koniec cytatu ---

Błednie rozumujesz, to nie ma nic wspólnego z poprawkami, przypadkowo czas wprowadzenia jednego z patchy jest zbliżony do czasu zmian dokonanych w sieci internetowej przynajmniej przez jednego z dostaców (konkretnie to mowa o UPC). UPC oficjalnie nie przyznaje sie do niczego. Wiekszosc z setek oszukanych tak ludzi podobnie jak ty doszukiwalo sie w pierwszych tygodniach problemów w EVE, al ejuz od jakiegoś czasu wiemy że gra nic nie jest winna. O mozliwych sposobach na ominiecie błednie dzilajacejsieci poczytaj w postach powyżej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej