Eve Online > Wsparcie techniczne
Problem z częstym rozłączaniem
Goomich:
Ale możesz być z siebie dumny. Nie poddałeś się (ani po części, ani całkowicie), masz dalej swoje prawo żądać i otrzymywać usługę na poziomie. I co z tego? :nie:
Bez jakiejś bardziej zorganizowanej akcji nic nie osiągniecie, a ja będę musiał oglądać ten wątek za każdym razem jak zaglądam na Centralę. :grr:
Gregorius:
A jak!? :)
Niestety i ja również dostałem taki :"zbywający mail"... 0 reakcji.
Kravek:
Więc co pozostało...
zebrać sie w kupie. BSy + troche hauli na biomasę i zrobic bloba w ich siedzibie :)
Phonotw:
a ze mną sobie drab w kuliki leci, ja mu zadaje cały czas pytanie czy coś robią a ten mi robi wykład o zapotaniach icmp do serwera !!!! ma ktoś wene twórczą żeby napisać wzór skargi do rzecznika praw konsumentów ? bo coś czuje że bez robienia im smrodu wokół czterech liter sie nie obejdzie,
Xarthias:
Odpowiedz mu, że icmp powinno ukrywać 100% pakietów, więc tak czy tak wynik 80% straty to awaria u nich :)
U mnie się po takim dictum zamknął :P i już tydzień czekam na jakąkolwiek następną odpowiedź :grr:
Rzecznik... Może i niegłupi pomysł... Do końca roku dam im czas, bo i tak nie mam kiedy grać praktycznie, ale potem chyba trzeba będzie wysłać zapytanie do RPK, tudzież skargę zbiorową do upc.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej