Eve Online > PVP

[PVP] Curse

<< < (5/7) > >>

Goomich:
Można też wsadzić meta 4 na haje, oszczędzić 125 PG oraz mieć lepszą żywotność on overheacie.

Isengrim:
Ja w ramach EFT-warrioringu wymyslilem cos takiego

[Curse, Missle]

Damage Control II
Nanofiber Internal Structure II
Reactor Control Unit II
Reactor Control Unit II

Y-T8 Overcharged Hydrocarbon I Microwarpdrive
Warp Disruptor II
Large Shield Extender II
Large Shield Extender II
Invulnerability Field II
Medium Capacitor Booster II

Medium Energy Neutralizer II
Heavy Missile Launcher II
Heavy Missile Launcher II

Medium Anti-EM Screen Reinforcer I
Medium Core Defence Field Extender I

+ Drony (na serio nie brac ECM?)

Planowane latanie - raczej maly gang, na solo troche jeszcze nie mam cojones takim drogim statkiem. ;)

EDIT: W wersji z Neutami meta4 i implantem +1% do PG miesci sie na jednym RCU i dodatkowym Nanofibre.

Goomich:
A teraz w ogóle sie nie mieści.

Isengrim:

--- Cytat: Mona X w Lipiec 13, 2011, 15:31:33 ---A teraz w ogóle sie nie mieści.

--- Koniec cytatu ---

Argh. Reczne przepisywanie fitow. Wklejony fit powinien miec RCU, nie PDS oczywiscie. Juz poprawiam.

Nitefish:
Jak dasz się złapać na close to drony ecm nie pomogą bo zginiesz od dpsu. W ogóle działanie dron ecm jest z dupy losowe bo mam wrażenie, że na niektóre statki, mimo takiej samej lub prawie identycznej siły sensorów, działają lepiej niż na inne.

Kiedyś woziłem dronki ecm ale były tak bezużyteczne, że aż boli. Lepiej wychodziło jak miałem po 1 dronce z każdego rodzaju w zapasie. Chyba, że chcesz mieć czysto supportowego cursa jak FN pisał, wtedy możesz wozić ecmki i próbować jamować kolesi.

Jak złapie Cię coś na range (np cep) to zneucisz go po prostu. Jak Cię złapie laczek na długi punkt to wiedz, że coś się dzieje ;)

@Mona - ja mam w głowie +3% do pg ale nie mam awu i tego skilla w shield na 5 co poprawie pg. U mnie taki fit włazi jak mam 2 meta 4 neuty, meta 4 cap booster.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej