Eve Online > PVP

[PVP] Curse

<< < (6/7) > >>

Colonel:

--- Cytat: Aldaris Haller w Lipiec 13, 2011, 10:57:19 ---Nanofiber Internal Structure II - Replaces some of the heavier structure components with lighter, but more fragile material. Increases ship's velocity and improves maneuverability at the expense of hull strength.
Structure HP Bonus -20 %
Inertia Modifier - -15.8 %
Velocity Modifier - 9.4 %

1600mm Rolled Tungsten Plates I - Increases the maximum strength of the Armor.
Penalty: Adds to your ship's mass, making it less agile and maneuverable in addition to decreasing the factor of thrust gained from speed modules like Afterburners and MicroWarpdrives.
Mass Addition - 2,750,000 kg

IMHO lepszy tu będ.............................!@#$%^&*&^%$#@#$%^&*(

--- Koniec cytatu ---

przypominam ze to gra z wieloma mozliwosciami...
a nie dziecko wpychajace gwozdzie do gniazdka, wiec nie odradzam wam latac ...
macie tez miec prawo do wyjebania na moje fity i vice versa...bla bla

z mojej strony byla mowa o armorowym Curse, bo takiego da sie zlozyc zeby napakowac wen wiecej TD,
dziadostwo to pierwszej wody no ale coz...
pod armorowego logi slabo robic tarczowego Curse :D

wolny slot low wole przeznaczyc na jakis dodatkowy "ząb" dla statku...ktory jest nieco ociezaly, niz na "pluszową podusię" w postaci DMC...
te pare pkt EHP wystarczy pod ostarzalem sentry i paru beckow na tyle zeby jeszcze zdarzyc spiąć zwieracze i oczy zamknac...a i tak juz koniec,
wiec wole byc 2,5 sec zwinniejszy, nano armorowi nie szkodzi tylko strukturze...
wogole nie jestem zwolennikiem pchania DMC na statki mniejsze niz BS...bo jak wspominalem lepiej doprawic jakims "zębem / pazurem"

Curse to jeden z moich ulubionych stateczkow i probowalem go w wielu konfiguracjach,
najszczerzej w rył dostawałem latajac takim "niby" stable...bo eft pokazywalo, ze nosa na dziada i bedzie spoko...
realia jednak bywaly inne, od tamtych czasow wole fitowac baterie i med 3 neuty...bo na dwoch to beesa mozna zanudzic a nie oddessac...

polecam statek do mini gangow, do flot...zawracanie dupy...

RZEKŁEM

Minna Hinata:
Jako że zabijam tylko po wormach ostatnio to pimp (wormhole z commandem, jak umiesz solować c5 to na to zarabia się 2-3h):

* Minna Hinata czeka teraz na połowę BUFU & CO chętnych do ubicia mnie :P
Osobiście mając isk wolę grać na przegiętych i wyżyłowanych statystykach. Wyciskanie max ile się da ze statku w granicach opłacalności daje dużą przewagę na polu walki.

Missile launcher nie jest potrzebny, dronki mordują powoli i boleśnie.

3 neuty z cyklem 7.4s i 2 nosy z cyklem 3,7s - bs bardzo szybko wysiada z capem, bhalgorn wysiada z capem zanim zje ci capa (testowane łopatologicznie na NorCorp - ucieczka z c6 udana :P).

Żadko wylatuje tym poza dom (możliwość zwalenia w razie problemu paru chimer do pomocy).

Poza worma domowego wylatuje na bardziej ubogim ficie. Osobiście jednak nie lubię oszczędzać na modach i impach (nie preferuje null sec zasady - lataj najtaniej jak się da).

Wszystko oprócz CN Invu jest taniutkie i łatwo dostępne. Większość brane z LP store więc za darmochę.

CMHQ_Widget:
* Minna Hinata czeka teraz na połowę BUFU & CO chętnych do ubicia mnie :P

Chyba nie myślisz, że jak ktoś zobaczy Cursa to pójdzie z nim na solo :P. Fajny fit, wklej później lossa ;). U nas w korpie też jest jeden pacjent co stracił ostatnio ze 4 cursy bo nie rozumie, że na cursa nikt się na solówki nie ustawi (normalny) :). A że ISKowo fajny statek to się go gankuje w 10 osób.

Doom:
Wiget słowo klucz drake :P w najgorszym przypadku curse zwieje w lepszym popnie :P

Nitefish:
Nie każdy drake popnie cursa Mando. Jak zrobisz dreja max pasywnego pod cursa to bankowo nie da się go wyjesć. Jest sporo shipów które mogą pufnąć cursa na solo tylko trzeba wiedzieć co i jak.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej