Eve Online > Dyskusje ogólne
Masakra w Delve
Dormio:
Ok... może mało kto chwycił. Screen został opublikowany przez AAA czyli jednego z ATAKUJĄCYCH co ma niby być potwierdzeniem, że w tym POSie był budowany tytan. Oczywiście BOB potwierdza, że tytan był budowany, ale w poście wysłanym 1 kwietnia, więc nie wiem czy takiemu postowi można wierzyć.
Raan Kern:
--- Cytat: Dormio w Kwiecień 02, 2007, 15:38:34 ---Ok... może mało kto chwycił. Screen został opublikowany przez AAA czyli jednego z ATAKUJĄCYCH co ma niby być potwierdzeniem, że w tym POSie był budowany tytan. Oczywiście BOB potwierdza, że tytan był budowany, ale w poście wysłanym 1 kwietnia, więc nie wiem czy takiemu postowi można wierzyć.
--- Koniec cytatu ---
Ten screen to fake. Tak samo jak kolejny podany zaraz po tym przez Molle'a. W końcu to 1 kwietnia hehe
W tej chwili nikt nie przedstawił ŻADNEGO wiarygodnego potwierdzenia, że w posie był tytan lub go nie było.
I tak to proponuję zostawić ;)
poconick2:
--- Cytat: Hastrabull w Kwiecień 02, 2007, 14:57:31 ---jak dla mnie to po prostu zaczynam wierzyc, ze to jakis gigantyczny przekret :)
--- Koniec cytatu ---
W końcu jesteś LV, skłaniasz się w tą drugą stronę, a to jest jak plaga w tym alliance. Większość członków sojuszu złapała BoBa jak księdza za sutannę i za raz zaczną się do niego modlić. BoB jest super, to na pewno był przekręt! :) Wybacz, ale takie mam wrażenie po przeczytaniu 100+ postów ludzi z Twojej grupy na forum EVE-O. Wiesz, jeśli wejdziesz między wrony...
--- Cytat: Hastrabull w Kwiecień 02, 2007, 14:57:31 ---Z jednej strony koalicja probuje sie usprawiedliwiac, ze warto było rozwalić 50 dreadow, ale z drugiej strony zadnych twardych dowodów nie stawia.
--- Koniec cytatu ---
Warto było, to był jeden z celów tej wojny, uderzyć w serce BoBa, zniszczyć stocznie. A poza tym po co mieliby coś udowadniać? Tam pracuje sztab ludzi, szpiegów, ludzi, którzy mają informacje a na dodatek NA SZCZĘŚCIE nie potrzebują oklasków z tak miernego forum jakim jest bagno oficjalnego EVE-O.
--- Cytat: Hastrabull w Kwiecień 02, 2007, 14:57:31 ---Z drugiej strony BOB wydaje sie być bardzo hapy
Z trzeciej strony koalicja jakoś tak wydaje mi sie straciła rozpęd jeśli chodzi o wielka wojnę przeciwko BOBowi :)
tak wiec coś jest na rzeczy nie sadzisz?
--- Koniec cytatu ---
Tez byłbym happy niszcząc 50 capitali. Taki mieli cel, osiągnęli go. Jedyne słuszne zagranie z ich strony, skupić sie na capitalach. A wymarzoną mieli okazję.
Generalnie obie strony ucierpiały, ale każdy wiedział w co się pakuje, zarówno atakujący jak i broniący.
Co do wojny to myślę, że dopiero wszystko się zaczyna. Boli mnie najbardziej to, że nie ma warunków do walki, LAG zabija całą frajdę :(
PS. Nie jestem fanem żadnej ze stron, ale jeżeli mam wybierać to na pewno nie BoD...
Voulture:
Twoje Post Scriptum brzmi jak "Której stronie kibicujesz i dlaczego wspanialej Koalicji a nie gownianym Bobom" i jest zajebiscie stronnicze a nie "neutralne" jak ci sie kochanie wydaje. Osobiscie mam to gdzies, komu kibicujesz i dlaczego, chcialbym tlyko zauwazyc, ze jakos ogolnie cos strasznie stronnicze i propagandowe te twoje teksty, zeby o hipokryzji nie wspomniec. Nicka ingame nie podajesz, to i jak tu Cie traktowac...
Rozumiem, ze wiekszosc osob jest tutaj za koalicja i walczy po jej stronie a tylko pare osob walczy wraz z Bobami (Acan, Hastrabull, ktos jeszcze?) ale pzresadzasz. Ludzie juz maja wyrobiona opinie o zajsciu, kazda osoba zaleznie od strony takze patrzy troche inaczej na cala sprawe. NIe ma co generalizowac i oczerniac.
NIe wiemy i nie mamy pewnosci co i czy padlo w posie, nie mozna wiec powiedziecniczego z pominieciem slowa "podobno". Kto wygral i kto jest lepszy i kto zyskal przewage, to ja juz sam nie wiem... I jak te rozmowy maja tak wygladac to juz nie chce.
poconick2:
--- Cytat: Voulture w Kwiecień 02, 2007, 22:36:12 ---Twoje Post Scriptum brzmi jak "Której stronie kibicujesz i dlaczego wspanialej Koalicji a nie gownianym Bobom" i jest zajebiscie stronnicze a nie "neutralne" jak ci sie kochanie wydaje. Osobiscie mam to gdzies, komu kibicujesz i dlaczego, chcialbym tlyko zauwazyc, ze jakos ogolnie cos strasznie stronnicze i propagandowe te twoje teksty, zeby o hipokryzji nie wspomniec. Nicka ingame nie podajesz, to i jak tu Cie traktowac...
Rozumiem, ze wiekszosc osob jest tutaj za koalicja i walczy po jej stronie a tylko pare osob walczy wraz z Bobami (Acan, Hastrabull, ktos jeszcze?) ale pzresadzasz. Ludzie juz maja wyrobiona opinie o zajsciu, kazda osoba zaleznie od strony takze patrzy troche inaczej na cala sprawe. NIe ma co generalizowac i oczerniac.
NIe wiemy i nie mamy pewnosci co i czy padlo w posie, nie mozna wiec powiedziecniczego z pominieciem slowa "podobno". Kto wygral i kto jest lepszy i kto zyskal przewage, to ja juz sam nie wiem... I jak te rozmowy maja tak wygladac to juz nie chce.
--- Koniec cytatu ---
Voulture... bardzo Cię proszę i grzecznie o przemyślenie z 3 razy każdego posta, który napiszesz, bo o ile nie czepiam się innych Twoich wypowiedzi (a mógłbym) to tutaj muszę odpowiedzieć. Dobieram słowa uważnie do każdej odpowiedzi, bo potem taki Pan X się czegoś czepi.
Odpowiedz mi na te pytania.
1. Gdzie napisałem, że jestem neutralny?
2. Na jakiej zasadzie twierdzisz, że jestem hipokrytą?
3. Gdzie przesadzam?
Żeby było jasne, nie walczę po stronie BoD, po prostu nie cieszy mnie walka z "słabszymi". Wole dokopać komuś silnemu a nie paru noobom, którzy NPCuja na paskach, a potem nakręcę o tym film jak ich zgankowaliśmy w 20 osób. Nie jestem fanem żadnej ze stron, ale mimo wszystko walczę i poświęcam swój czas dla którejś. Krew mnie zalewa jak widzę co robi 'koalicja', ale każdy ma swój cel do osiągnięcia i jakieś powody dlaczego jest tam i robi tamto.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej