Eve Online > Dyskusje ogólne

Masakra w Delve

<< < (8/39) > >>

korpusz:
Chyba na eve-o pojawil sie pierwszy filmik z walki, chyba bo nie widziałem go jeszcze i dlatego, ze post jest z 1.04 ;)
Link

Xarthias:
Heh, takiego screena jest bardzo łatwo przerobić i nie potrzeba do tego wielkich zdolności graficznych... Żaden dowód imo ani dla jednej ani dla drugiej strony...

Goomich:

--- Cytat: Hastrabull w Kwiecień 02, 2007, 14:17:54 ---Czyli chcesz powiedziec, ze ktos specjalnie np pol roku temu zrobil screenshota z systemu, w ktorym jest pos budujacy tylko bs'y tylko po to, zeby pol roku pozniej, jak juz pos budujacy bs'y zostanie zmieniony na pos budujacy capitale, ktory zostanie zaatakowany przez koalicje, pokazac tego screenshota pokazujac, ze koalicja sie pomylila? :)

--- Koniec cytatu ---

Nie, chcę powiedzieć, ze pokażcie mi zakładkę jobs + odpowiednią gazetę, a nie jakieś instalacje.

A może ty chcesz powiedzieć, że BOB miał w tym systemie tylko jednego POSa?

Hastrabull:
jak xarthias powiedzial, screenshot niewiele mowi.

jak dla mnie to po prostu zaczynam wierzyc, ze to jakis gigantyczny przekret :)

Z jednej strony koalicja probuje sie usprawiedliwiac, ze warto bylo rozwalic 50 dreadow, ale z drugiej strony zadnych twardych dowodow nie stawia.

Z drugiej strony BOB wydaje sie byc bardzo hapy

Z trzeciej strony koalicja jakos tak wydaje mi sie stracila rozped jesli chodzi o wielka wojne przeciwko BOBowi :)

tak wiec cos jest na rzeczy nie sadzisz?

Goomich:

--- Cytat: Hastrabull w Kwiecień 02, 2007, 14:57:31 ---tak wiec cos jest na rzeczy nie sadzisz?

--- Koniec cytatu ---

Nie sądzę, chwilowo nie gam, a nawet jak grałem, to wojna była gdzieś daleko miałem poważniejsze problemy (No przecież mówię, że nie ma mexallonu!).  :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej