Eve Online > Dyskusje ogólne

Masakra w Delve

<< < (37/39) > >>

Xarthias:
Zamknąłem? To sie odp...
Rozmowy o polityce... ROFTL
12 stron kłótni "przydupasów BoBa" z "pianobijaczami z D2"... O przepraszam, to nie kłotnia tylko dyskusja...
I najlepsze, że w 90% wypowiadają się ludzie nie mający większego pojęcia w temacie.A teksty typu "kumpel kumpla cośtam powiedział" albo "Plotki z Eveo mówią"... też wiele na ten temat mówią...
Gorzej niż kurna w naszej krajowej "polityce"....

--- Cytat: Mike Halvadro w Kwiecień 19, 2007, 23:38:16 ---To pewnie pisza te osoby ktore tak zażarcie bronily tezy ze BOB stracil tytana  :2funny: [ nabili piany a tu sie okazalo ze zonk  ;D
--- Koniec cytatu ---
A właśnie wręcz przeciwnie. Ale co to ma za znaczenie?

Ludzie z uporem maniaka wałkują ten temat od miesiąca.... Że o pojawieniu się nowego topicu o tym samym nie wspomnę. Żeby jeszcze ta dyskusja miała jakąś wartość. A dla mnie to jest cały czas:
"BoB jest super, bo podpuścił D2, żeby zniszczyli posa z tytanem, którego podobno tam nie było"
"D2 jest super, bo rozwaliło BoBowi posa, w którym podobno był tytan."

--- Cytat: Ireul Taar w Kwiecień 20, 2007, 08:49:21 ---co do opini na temat zamykania watku odpowiem starodawnym, evkowo-slowianskim tekstem:
jak sie nie podoba to wy....  :D :D :D

--- Koniec cytatu ---
Ire, stosując tą samą zasadę mógłbym zamknąć wątek i powiedzieć - jak się nie podoba to wyjazd na eve-o  :2funny: :2funny: :2funny:

"Dyskutujcie" sobie... Tylko zwracam uwagę, że coraz więcej osób to po prostu nudzi... Tylko D2 vs BoB i BoB vs D2... W Eve dzieją się o wiele ciekawsze rzeczy, nawet dla tych, którzy lubią tylko "zasysanie velda i sprawdzanie walleta"...
Dlatego mój apel, jako użytkownika forum (admini nie apelują :P ):
Dajcie se kufa siana!
 :2funny:

Hastrabull:
skoro gadanie o plotkach i bicie piany nie jest tu mile widziane, to ja mam skromna malutka propozycje:

zrob dzial tutaj pt: Polityka w EVE albo Aktualne wydarzenia w Eve.  tam polscy gracze mogliby dyskutowac o aktualnych wydarzeniach w grze. Owszem, trzeba by tam pilnowacza, zeby co wieksze emocje studzil, ale z drugiej strony dzial moze byc bardzo interesujacy :)

Ezachiel:
Ale wiecie, ze ten tytan bob-a to ....

:2funny:

Xarthias:

--- Cytat: Ireul Taar w Kwiecień 20, 2007, 11:04:14 ---NIE. zapominasz kto tu jest dla kogo :) . to forum jest i bedzie dla uzytkownikow i beda dyskutowac o czym tylko chca, a my admini jestesmy tu tylko, za przeproszeniem, zwyklymi cieciami co sprzataja.

--- Koniec cytatu ---

No właśnie... Jak narazie więcej osób wypowiedziało się (prywatnie bo prywatnie) za zamknięciem tego wątku, niż przeciw... To jak to nie jest dla użytkowników to nie wiem...  ^-^
 :2funny: :2funny: :2funny:

Hast - nowych działów nie będzie, wystarczy to co jest... I tak moderatorów brakuje... Jak zacznie się pojawiać sporo ciekawych i rzetelnych wątków o polityce, a nie "plotki i bicie piany" to się pomyśli.

Ed - a chcesz warna za bezsensowny spam?  :2funny:
* Xarthias idzie sprzątać gdzie indziej... :D

Yogos:
E tam ja bym sobie o eve polityce podyskutował czasem jak mi sie nudzi. Niema to jak wbić szpilkę w "pianobijaczy D2"  :2funny:

Pozatym Xarth zauważ że sporo postów tu jest więc daj ludziom sie trochę posprzeczać . A jak ktośnie lubi to niech nie czyta  :knuppel2:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej