Eve Online > Dyskusje ogólne

Masakra w Delve

<< < (38/39) > >>

korpusz:
dokladnie, dopoki ubijanie piany i szerzenie propagandy BoBa nie przeistoczy sie w istny flejm. To nie widze powodu aby zamykac ten watek. Jak kogos ten watek nie interesi to niech go zignoruje. Jest taka opcja jak zaznacz jako przeczytane :P

A co do tych mail o zamknieciu to moze niektore osoby boli, ze inni sie dobrze bawia gdybajac. "A co by bylo gdyby BoB mial wasy a D2 cycki rozmiaru DD..." Ludzie dajcie sobie luz. Topic jest w miare kulturalny nikt nikogo blotem nie obrzuca i jako tako nie lamie netykiety wiec nie ma powodu go zamykac bo ktos ma takie widzimisie.

Hastrabull:
Mi wsiora wno :)

Po prostu nie chce robic ludziom, ktorzy nie potrafia zastosowac zasady 'nie podoba ci sie nie czytaj' klopotu.

Uprzedzam rowniez z gory, ze mam zamiar co ciekawsze plotki, informacje, ciekawostki zaslyszane to tu to tam umieszczac na tym forum i nie chcial bym zostac przeklety przez powyzej opisanych ludzi (no chyba ze admini sie nie zgodza na takowe wtedy w ogole sie zamkne?)

Zaznaczam, ze nie jestem osoba skora do bezpodstawnych flejmow.

Rhovana:

--- Cytat: Hastrabull w Kwiecień 20, 2007, 14:29:02 ---Uprzedzam rowniez z gory, ze mam zamiar co ciekawsze plotki, informacje, ciekawostki zaslyszane to tu to tam umieszczac na tym forum

--- Koniec cytatu ---

Tej no nie jak baba na targu ;D Kapuste kiszoną z beczki też sprzedajesz? ;D

Xart ja nadal nie rozumiem o cholere cała dyskusja o zamykaniu wątku, nie pamietam żeby kiedykolwiek na centrali zamykano wątek na prośbę kogokolwiek (chyba że mało centrali czytam) kto:
1. Nie potrafi powiedzieć wprost gdzie go  'dupa" boli że ten topic sie kręci
2. Zamiast napisać tutaj żeby zamknąć topic pisze privy po adminach chowając sie jako anonim

Dodam ze ani razu nie byłem zwolennikiem rozwijania tematu (zresztą jak sie cofniesz to zobaczysz jaka była moja opinia na ten temat) ale zamykania topiku  "bo ktoś tam chce" to jest moim zdaniem ostrą przesadą. Poza tym czy to jest jedyny do k@#$% nędzy topic na centrali do poczytania? Jak nie chcecie czytać to nei czytajcie do jasnej cholery ale dajcie sobie innym pogadać >:(

Xarthias:
Rho kufa, czy ktokolwiek zamknął ten wątek? Ja tylko poinformowałem o takich prośbach... Czemu ludzie piszą do admina a nie na forum? Żeby właśnie takich bezsensownych dyskusji uniknąć i innych flejmów. Dopóki nie bluzgacie na siebie nic nie będę (i nie miałem zamiaru) z tym wątkiem robił... Jak się zacznie przykro robić to trafi do flejma i tyle. Jak zwykle zresztą, więc o co ten szum?

Hast - należysz do największej agencji informacyjnej na świecie JPDP? (Jedna Pani Drugiej Pani).  :2funny:
Jak już musisz plotkować to ok, ale mam prośbę - rób to jakoś bardziej bezstronnie - przytaczaj ploty dotyczące jednej i drugiej strony. Komentować możesz potem jak ci sie podoba. A ploty nie dotyczące tej awantury w delve umieść w nowym wątku. Thx.

korpusz:
A wiec offtopic na temat zamykania tego watku wlacznie z tym postem proponuje out i dalej uprawiajmy sobie targowe ploty :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej