Eve Online > Dyskusje ogólne

Masakra w Delve

<< < (35/39) > >>

Xarthias:
Dacie se już siana?
Mało whinu na eve-o na ten temat jest? Większość ludzi mało to interesuje, a ja dostałem już łącznie 12 maili i pw z prośbami, żebym ten temat i temat "Masakra w Delve" zamknął.
Łączę z poprzednim wątkiem, bo gadacie cały czas o tym samym  :-\ i nie ma sensu dublować.

Yogos:

--- Cytat: Xarthias w Kwiecień 19, 2007, 22:30:16 ---Dacie se już siana?
Mało whinu na eve-o na ten temat jest? Większość ludzi mało to interesuje, a ja dostałem już łącznie 12 maili i pw z prośbami, żebym ten temat i temat "Masakra w Delve" zamknął.
Łączę z poprzednim wątkiem, bo gadacie cały czas o tym samym  :-\ i nie ma sensu dublować.

--- Koniec cytatu ---

W sumie racja.  Setka na spirytusie i po kuflu piwa dla każdego !* Yogos Zasypia przybijając gwoździa

halv:

--- Cytat: Xarthias w Kwiecień 19, 2007, 22:30:16 ---

--- Koniec cytatu ---

To pewnie pisza te osoby ktore tak zażarcie bronily tezy ze BOB stracil tytana  :2funny: [ nabili piany a tu sie okazalo ze zonk  ;D ]

a jak kogos nie interesuje ten temat to moze go poprostu nie czytac - prawda ?

Sotharr:

--- Cytat: Xarthias w Kwiecień 19, 2007, 22:30:16 ---Większość ludzi mało to interesuje, a ja dostałem już łącznie 12 maili i pw z prośbami, żebym ten temat i temat "Masakra w Delve" zamknął.

--- Koniec cytatu ---

Bez sensu, jeśli kogoś to nie interesuje, może nie czytać. Jak widać są tutaj osoby, które interesuje coś poza zasysaniem velda i sprawdzaniem stanu portfela. Czasem warto podyskutować nad sytuacją polityczną.

Rhovana:
Ja też nie kumam jaki jest sens zamykania tego topica. Zdechnie śmiercią naturalną prędzej czy poźniej a jak komuś sie nie podoba to niech nie czyta  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej