Eve Online > Dyskusje ogólne

Masakra w Delve

<< < (34/39) > >>

halv:

--- Cytat: Hastrabull w Kwiecień 19, 2007, 15:31:58 ---Ja przeszedlem do FATAL.

--- Koniec cytatu ---

no to witam rodaka na pokladzie - co do D2 to .... tu nie chodzi o pytanie "czy?"  a jedynie  "kiedy?"
jedyny plus tej calej wielkiej wojny jest taki ze ciagle cos sie dzieje - nie ma nic gorszego niz brak wojny ...  ;)

Yogos:

--- Cytat: Raan Kern w Kwiecień 19, 2007, 19:35:19 ---
--- Cytat: Yogos w Kwiecień 19, 2007, 17:29:09 ---E tam pewnie plota. Ludzie na tym forum straszne bzdury piszą.

Chociaż nie ma dymu bez ognia a ostatnio wypłyneło że D2 organizując atak na tą stocznie co koalicja straciła 40 dredów wiedziała że tam sie nie buduje tytan. Pewnie paru ludziom się to nie spodobało.

--- Koniec cytatu ---
Trochę inaczej.
D2 wiedziało, że nie buduje się tam leviathan. To robi lekką różnicę.

--- Koniec cytatu ---

Jest jedno sprzedane BPO na Leviatana dzisiaj sprawdziłem. Sprzedaje je Corp NPC Caldari i w zakładce Market activity jest jedno. Leviatana pokazało D2 w waląc DD w Youwhat zatem D2 budowało z tego jedynego sprzedanego orginała. Jeżeli D2 budowało z jedynego orginała który jest w grze to wiedziało że bob Leviathana nie robi na 100%. A tak właśnie mówili. Jak podejrzewali że BoB robi tam Ragnaroka albo cośinnego to czemu nie powiedzieli że podejrzewają. Pewnie problem z mobilizacją tam był. Musieli dać dobry powód żeby ruszyć sojuszników.

Goomich:

--- Cytat: Yogos w Kwiecień 19, 2007, 21:15:06 --- Jak podejrzewali że BoB robi tam Ragnaroka albo cośinnego to czemu nie powiedzieli że podejrzewają. Pewnie problem z mobilizacją tam był. Musieli dać dobry powód żeby ruszyć sojuszników.

--- Koniec cytatu ---

Przeprasza, ale co to za róznica, czy robią takiego tytana, czy siakiego?

Michieru:

--- Cytat: Mona X w Kwiecień 19, 2007, 21:31:31 ---Przeprasza, ale co to za róznica, czy robią takiego tytana, czy siakiego?

--- Koniec cytatu ---

No bo matarski sam sie rozpadnie, gallentyjski dokona samogwaltu, caldaryjskiego jakis dzieciak przebuduje na domek z klockow, a Avatara nalezy sie bac.

Voulture:
Taka moje male [pol-rpg mode on]
- Chodzmy zaatakowac posa bobom!
- Nie no co ty, takie nudy... Po co?
- No ale tam jest tego... yyy ... capital shipyard i tego... tytana!
- Jaki znow tytan?
- Tego no... yy (Avatar odpada bo maja, wiec tam nic nowego, ragnarok tez, my mamy Erebusa wiec tez tez odpada bo ich nie ruszy) hmm... Leviathan! Za 3 dni beda miec tytana, to ostateczny termin. Musimy atakowac!
- Leviatan? Nie no to tzreba rozwalic. Skoro tak... kiedy lecimy, jutro?
[..]
- No i gdzie ten tytan?
- Gdzie nasze capitale?
- Kto mi zepsul moje stateczki?
[pol-rpg mode off]

Dla mnie jest roznica, czy klamie sie wlasnych ludzi tlyko po to, by ich wykorzystac. No chyba, ze oczywiscie wszyscy w d2 od poczatku wiedzieli, ze nie ma tam tytana i to byla taki pokaz dla eszty eve-comunity... Tylko dlaczego wtedy tak wiele osob tutaj, na centrali trzyma sie wersji z leviathanem i zaciekle broni tej idei? Poszlo sporo capitali... no dobra, nie negujmy istnienia tytana, zniszczylismy posa wiec nikt nam nic nie udowodni?

Ciesze sie ze D2 ma leviathana. Moze to wzmocni sile polnocy, bo slyszalem, ze MC zaatakowalo i w ogole... wolalbym, zeby wojna trwala dlugo i zeby cokolwiek sie zmieinlo na mapie.

Szkoda lotki, ale to bylo pewne, ze sie rozpadnie gdy stracila teren. Z lotka sie czetso spotykamy w Stain, ale razej finfleet/odrobinki shinry. Szkoda.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej