Eve Online > Dyskusje ogólne
Masakra w Delve
vulor:
Wszyscy jesteście przydupasy!
No prawie wszyscy.
Spokojnie mozna stwierdzić, ze ponad połowa ludzi w 0.0 to są czyjeś przydupasy.
Jak nie BoD to D2, RA, czy jakiegoś tam FATALA.
Sam zaczynałem granie w EVE w SNU - przydupasowym aliansie Forsaken Empire.
Krotko mówiąc mamy teraz:
Band of Przydupas, Przydupas voltera vs. Przydupas 2, Red Przydupas, PrzydupasSwarm
Mam nadzieje, że Przydupasy 2 wygrają, bo Band of Przydupas już się dosyć na wygrywało i najwyższa pora, żeby devy sobie nowego sojuszu poszukały.
Ezachiel:
Ja tylko boleje nad jedna sprawa, że Ion i Coven sa po przeciwnych stronach w wyniku polityki wielkich stron tego konfliktu na ktore nie mamy raczej wplywu. Wolałbym abyśmy byli razem, choć wojna BuFu v SHCK / GBT mocno skomplikowała relacje pomiedzy nami niestety.
Ellaine:
BoB sie raczej nie skonczy, bo rdzen to starzy gracze w tych samych korpach od wielu lat, ktorzy raczej ze soba zostana bo maja dobrych kolegow w BoBie.
Natomiast skonczyc sie moze dominacja BoBa i sytuacja, ze gdziekolwiek w galaktyce sie mieszka i cokolwiek sie robi, zawsze moze Ci przyjechac BoB i wszystko rozwalic. I BoB moze schudnac o cale stada dobrych skadinad PvPerow, ktorzy byli tam tylko dlatego, zeby byc wsrod najlepszych i zawsze wygrywac. Do tego wystarczy, zeby BoB poprzegrywal troche bitew i terytoriow.
Swoja droga mysle, ze Devy w BoBie to wlasnie glownie ci starzy gracze obecni w korpach pewnie dluzej niz istnienie sojuszu. Wiec zdanie 'devy beda musialy sobie znalezc nowy sojusz' nie pasuje, bo kto jak kto, ale dev nie musi przylaczac sie do najsilniejszeo i moze latac z tymi ktorych lubi.
Venzon 2003:
nie marudz edmund tylko zmien wujka boba na napwagon d2 :2funny:
przynajmniej region dostaniesz tlusty :knuppel2:
Ezachiel:
Nie mam wpływu na polityke sojuszu. Sojusz ma niewielki wpływ na to z kim ma nap bo funkcjonuje filozofia "wora", ze wszystkimi nie da sie walczyć a walczą chłopaki ostro o miejsce w EVE dla nas, gdzieś trzeba miec zaplecze, mozliwosc wydokowania i odrobienia strat wiec bierzemy nap gdzie dają >:D
BoB nas i tak nie lubi i mamy u nich nbsi praktycznie ::), a szarpia nas tez neutralni i ci z koalicji wiec jest wesolo >:D
http://www.ioncore.org/killboard/?a=kill_detail&kll_id=730
Jedynie Fatale nas lubia troszke bo układ w dronkowie wymusił na nas tą samą strone w konflikcie, i tam tez we wspolnych walkach wiele statkow ION poniosło chawlebną smierć z rąk Goons, Ra itp >:D
Pozatym jeteśmy lojalni względem przyjaciół ktorzy nas nie odtracili :smitten:
A chłopaki lubia czasem spotkać nowych ludzi i przedyskutować z nimi skuteczne fity :knuppel2:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej