Eve Online > Dyskusje ogólne

dread czy carrier?

<< < (5/8) > >>

Luisa:

--- Cytat: ChemicalRider w Listopad 09, 2009, 18:20:45 ---Witam

Czy coś się zmieniło przez te prawie 2 lata w kwestii dred/carrier?

Jak aktulanie wyglada PvP tymi statkami, wiele postów czytałem że carrier to main target zazwyczaj, a dred ? Też można go uznać za main target?

Co jest największym + dredów ? Po przeczytaniu kilkunastu postów o carrierach gdzie nigdy nic nie pisało o dredach stwierdziłem że chyba bezpieczniej dreda na początku robić po dominixie dla maniaków dronków (Jak np. ja). Np. Moros ma super boost do drone DPS (+50% dmg za 1 lvl skila)

--- Koniec cytatu ---
Zależy... dread jest ultimate machine do zdejmowania posów. Jeśli będziesz miał gdzie z niego korzystać i stać Cię na jego stratę to skilluj.

Carrier jest bardziej statkiem wsparcia, naprawianie, fightery itp. Dodatkowo można co nieco przewieźć, chociaż jf są o wiele wydajniejsze jeśli chodzi o samo przewożenie rzeczy.

KiFuso:

--- Cytat: Porzeczka w Listopad 09, 2009, 18:52:00 ---hmmmm moros po dominion nie bedzie mial stalego tego bonusa do dron tylko w siege'u bedzie on aktywny, wiec mozna zapomnien o kampieniu morosem stacji razem z bsami... :P
--- Koniec cytatu ---

W takim razie już odpada moja opcja. Jaki statek zyska na dronach u gallante po updejcie a jakie jeszcze znerfują? Gdzie można to sprawdzić?

--- Cytat: Porzeczka w Listopad 09, 2009, 18:52:00 --- daj znac gdzie go trzymasz i kiedy bedzie wydokowywac nim :D

--- Koniec cytatu ---

OMG, przeczytałem 90% wątków o carrierach na tym forum i co drugi post brzmi identycznie.. żart Ci się nie udał :(

Goomich:
Porzeczek nie siej dezinformacji.

Loc0:

--- Cytat: ChemicalRider w Listopad 09, 2009, 20:42:49 ---OMG, przeczytałem 90% wątków o carrierach na tym forum i co drugi post brzmi identycznie.. żart Ci się nie udał :(

--- Koniec cytatu ---
Moze dlatego, ze masa ludzi ktorzy nie do konca wiedza jak sie capsli uzywa konczy w podzie?:)

devilsbirth:
Jeśli w twqojej korporacji nie powiedzieli ci z czym je się capital shipy to znaczy, że nie wiesz po co ci ten statek ani co będziesz z nim robił, więc sobie odpuść dopóki sie nie dowiesz. Wielu ludzi wyobraża sobie, że takim statkiem będzie latać solo pvp, trzaskać raty i w ogóle będą fajni, a kończy się to stratą miliarda i śmiecham w komentarzach na killboardzie. Poza tym znam lepsze przedłużacze penisów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej