Eve Online > Dyskusje ogólne

Eksploracja - how to

<< < (8/14) > >>

Yogos:
W sumie zrobiłem 2 plexy ze skanerka pokładowego i żadnej rewelacji. Zwykłe itemki jak z farmienia beltów tyle że solo to takiego plexa sklepać cięzko.

Morbius:
że o biednym deimosie nie wspomnę :) dronki scramblujące na niektórych plexach - szczególnie przy spawnie 10 tyrantów to z deka przegięcie :)

Ellaine:
dronki scramblujace maja orbite 2km lub alternatywnie padaja jak muchy od malych dron i w sumie latwo sie ich pozbyc chocby smartbombem, jesli sie jest na nie przygotowanym.
Niemniej wlasnie te paskudne dronki sa glownym zrodlem moich strat w pve, kiedy z lenistwa czy glupoty wlatuje na dronkowy plex statkiem na to nie gotowym ;)

Voulture:
Mam podobne doswiadzcenia z pleksami, zrobilem uz 6 czy 7, wszystkie o naziwe ~ Hub badz ~ Port sa do wysolowania bsem, loot bez rewelacji, trocherigow. Trafilem na 2 dronkowe razem kolo 1000m3 najlepszych alloyek. Jeden pzresrany ze spawnami tyrantow i scr frejek, 10k shielda na resach 75+ spadlo mi w 10-15 sek. Fuksem zwialem ;P

Rozwlaliscie jakies struktury w tych pleksach? Moze z nich cos wypada...
Czesto tez zwykle informacje misjowe (zielony kolor) przrywane s atekstami commandera (niebieski), niestety poki co nie widxialem tam ani jednego statku faction.

MightyBaz:
rozwalilem struktury i nie dosyc ze nic nie wypadlo to nic z nich nie zostalo :'(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej