Eve Online > Dyskusje ogólne

Eksploracja - how to

<< < (9/14) > >>

Nestor:

--- Cytat: Yogos w Czerwiec 22, 2007, 08:21:02 ---W sumie zrobiłem 2 plexy ze skanerka pokładowego i żadnej rewelacji. Zwykłe itemki jak z farmienia beltów tyle że solo to takiego plexa sklepać cięzko.

--- Koniec cytatu ---

Tak jak bylo napisane w patchnote, pokladowym to mozna te najmniejsze znalezc i jakies hidden belty. Cala reszte trzeba probe'owac.

Gacul:
Plexa dronkowego  ze scanera moze klepac solo bs'em bez wiekszych problemow. Wystarczy fitnac sie na long range (jak bedziemy mieli ab nigdy nas nie dogonia), zabic wszystkie fregaty, a na koniec zostawic bs'y.  ;)

Albion:

--- Cytat: Gacul w Czerwiec 22, 2007, 15:57:37 ---Plexa dronkowego  ze scanera moze klepac solo bs'em bez wiekszych problemow. Wystarczy fitnac sie na long range (jak bedziemy mieli ab nigdy nas nie dogonia), zabic wszystkie fregaty, a na koniec zostawic bs'y.  ;)

--- Koniec cytatu ---

Niestety nie do konca. Jak wszedzie nowe plexy sa skalowane trudnoscia. a wiec zarowno wsrod tych dronowych / bloodowych / sanszowych / angelowych itd. Narazie nie wiem jaki plax ma jaka trudnosc acz mozna sie domyslec po nazwie (a i to nie zawsze) dla przykladu polecam sobie sprawdzic drone horde dla hardkorowych graczy ;p 8 alvus queen + 6 sentry bodajze (w dodatku nietypowe dla dron) + jakies male scramblujace niemilce sredni dps coz niezly ... Raven peka w ok minute :D. co dziwniejsze nie na kazdy z nowych plexow da sie wykonac warp to 100 ... ew wina lezy po stronie mojego klienta.

LosBekoczoS:
Heh bo trza znac knyfa na te encountery.

Kolejnosc dzialan:

1) szukanie encountera
2) wyskakuje sie z szipa - lecimy jajem sprawdzic co i jak ( sprawdzamy tez czy da sie skoczyc na 100km)
3) ustawienia fita
4) wykonywanie encountera
5) zbieranie smieci

punkt 5 mozna pominac jak niema zadnego fraction/oficera miedzy ofiarami :D

MightyBaz:
skanowalem ostatnio ok 20 sys po dt, i nie znalazlem zadnego encountera o siganturze innej niz unknown....co jest   :'(, zadnego radar czy gravimetric.... :tickedoff: - po kiego grzyba probes, na nic sie nie przydaja juz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej