Eve Online > Dyskusje ogólne
Rigs
White_Haven:
1. Nie wszystkie frakcje dają salvage - tylko głóne pirackie: Angels, Serpentis, Guristas, Blood Raiders, Sansha
2. Salvage nie dają - Mordus, Mercenaries, EoM, Thukker itp, oraz Navy/Fleet danej rasy
3. Skille do poszczególnych rigów są doliczane po zainstalowaniu danego riga czyli przez skille danego pilota.
Rhovana:
Odnośnie salvagowania na misjach:
1. Nie ma co latać z salvagerem na wraki dron i mercenaries
2. Nie udało mi sie salvagerem wyciągnąć nic z żadnego wraku budynku
3. Materiały do rigów pod shield i launchery są dropione z wraków wszelkiej maści guristasów i pithów.
4. Jak nadal bedą wypadać circuty w takim tepie jak wypadają to pierwsze rigi w marcu:P
przemas:
frakcyjne spawny nie daja sie salvedzować
albo mam za małe skile
salvage na 3 lvl
Assari:
--- Cytat: Rhovana w Grudzień 12, 2006, 13:50:58 ---4. Jak nadal bedą wypadać circuty w takim tepie jak wypadają to pierwsze rigi w marcu:P
--- Koniec cytatu ---
E, tam. Chyba nei doceniasz zacięcia ludzi. Już wczoraj na kanale Trade można było kupić cośtam cośtam Pump. Rig podnoszący o 15% wydajność armour repairera.
Asoth:
Wraki Serpentis, Guristas i Sansha w misjach lev 4 przemielałem ze skillem 3 bez problemu czasem potrzeba było tylko 3-4 cykli na 3 salvagerkach :), ale deską na 5 salvagerek i 3 wyciagarki idze calkiem szybko.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej