Śmietnisko > Archiwum

Choke Points i jak si? dosta? do 0.0, a potem logistyka

<< < (8/10) > >>

Kamoris:
Misje lvl3 robilem i w porphecy i w feroxie, w prophecy jest fajnie a w feroxie nudnie :P.
Generalnie prawdziwy zarobek to systemy 0.0 a i mam nadzieje ze juz w kali obetna dobrych agnetow w hi secu.

Ellaine:

--- Cytat: "Hastrabull" ---jak mozna zarabiac 10m na godz w empire?
--- Koniec cytatu ---

Kazdy sposob oprocz gornictwa i rat huntu - ktore sa ewidentnie efektywniejsze w 0.0, jest skuteczny w empire ;)
Aczkolwiek, moj arkusz wesolego gornika mowi, ze Hedbergite (0.2 ) powinien dawac przy aktualnych cenach mineralow wlasnie okolo 10m na godzine (w przecietnym covertorze).
Podejrzewam, ze na misjach lvl 4 tez sie da.
Podejrzewam, ze na kompleksach tez sie da.
Na campie pirackim zarabiali ci ktorzy mnie ostatnio zlupili okolo 600 na dobe, we trzech (tzn siedza cala dobe, zwykle okolo trzech naraz).
Na wojnach napewno mozna niezle zaribic.
Moze tez na POSach w 0.1.
Napewno na handlu :)

A agenci lvl  4 (i 5) powinni byc tam gdzie ich korporacja ma wazne bazy, jak dla mnie to raczej logiczne :) (Posiedzenie rady Quafe: "Panowie, przenosimy dzial administracji na tereny Blood Raiders, nie mozemy bowiem dopuscic zeby nasi pracownicy mieli za latwo. Zbudujcie tam baze, ale pamietajcie - gdzies gdzie ciezko dojechac." - :/ ).
Za to na wiekszosc misji lvl 4 i planowanego 5 powinni wysylac do 0.2, co tez jest logiczne - bo niby jak sie dostala niezauwazona ta armia minmatarska w 0.8? :)

redbart:

--- Cytat: "Ichneumon" ---i odrazu ci powiem ze dostaniesz #&!%*$ w misjach lvl3 w tym amarrskim bc , ja mam feroxa i wiekszosc robie od pierwszego podejscia ale jak juz sie trafi trudna misja to na kilka razy musze robic , amarr idzie w pancerz a on sie sam nie regeneruje a capa ci zabraknie o ile naprawiarka nadazy
--- Koniec cytatu ---

Nie wiem sk?d bierzesz wniosek ?e amarskim latam, mo?e gdzie? co? wcze?niej przez pomy?ke paln??em ale nie wydaje mi si?. Latam Cyclonem (Minmatar BC...)....

Hastrabull:
no mnie najbardziej interesuje handel.
jakies tipsy i tricksy moze pls? :)

partridge:
Tipsy do Handlu ... Proste ... piracisz co sie da zbierasz loot i sprzedajesz w Empire najlepszy handel :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej