Śmietnisko > Archiwum

Choke Points i jak si? dosta? do 0.0, a potem logistyka

<< < (7/10) > >>

redbart:
Nie wiem, ja polecialem do Ordion robic misje lvl 3 dla amarr navy i dostalem od dron tak po dupie w moim BC ze musialem sie ewakuowac :(

Ellaine:
Moja kariera misyjna skonczyla sie dopiero na spy stash, ktorego poziomu 2 moj maller nie wytrzymal.
Kiedy beda jakies pieniadze drobne a niepotrzebne w handlu, to kupie sobie prophecy :)

Ichneumon:
i odrazu ci powiem ze dostaniesz wpierdol w misjach lvl3 w tym amarrskim bc , ja mam feroxa i wiekszosc robie od pierwszego podejscia ale jak juz sie trafi trudna misja to na kilka razy musze robic , amarr idzie w pancerz a on sie sam nie regeneruje a capa ci zabraknie o ile naprawiarka nadazy , a ja mam fit nastawiony calkowicie na regeneracji , wielkosc tarcz i hardenerach , 10k shielda robi swoje , statek zwrocil mi sie razem z ubezpieczeniem po 2 dniach (jeszcze fit T2) , pamietam jak kumpel usilowal robic te misje w prophecy , bardzo szybko wpierdol dostal ;] i zmienil na feroxa ;]

Ellaine:
PRAWIE koncze wszystkie lvl 3 w Mallerze (wywalam sie dopiero pod koniec Spy Stash, ktora porobno jest jedna z kilku najtrudniejszych)..  Znaczy to ze w Prophecy powinno jakos isc, najwyzej w trudniejszych bede pare razy wracac ;) Ale przynajmniej nie bede tymczasem latac w Apocu po 0.1 ryzykujac ze ktos mi ustrzeli 100 milionow.

Nie lubuie statkow caldari bo:
1. Sa brzydkie.
2. Wszyscy ich uzywaja.

Hastrabull:
jak mozna zarabiac 10m na godz w empire?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej