Śmietnisko > Archiwum

Choke Points i jak si? dosta? do 0.0, a potem logistyka

(1/10) > >>

redbart:
Hmm ci?gle si? waham nad przelotem do tego cholernego 0.0 :>, ale albo jestem zby leniwy, albo zbyt du?o problemów wynajduje. Porad?cie mi, tylko nie mówcie ?e bmek trzeba u?ywa?, bo to ju? wiem i mnie z tego powodu szlag trafia (nienawidze bmek !).

- Jak przlecie? w?a?nie przez choke pointy z imperium do 0.0
- Jak poradzi? sobie potem z logistyk?, bo cz?sto nie ma stacji tam gdzie si? poluje, a nawet jesli jest to pewnie sa problemy z ammunicja itp. Wi?c jak zostawia? statek w space, jak z ammo sobie radzi?, bo te problemy logistyczne doprowadzaj? mnie do za?amki :). Nie widze sensu lecenia w 0.0 i potem latania 20j po ammunicje ;)
- Jak sobie radzi? z ci?g?ymi niebezpiecze?stwami ^^`

Pewnie co? mi si? jeszcze przypomni. przyda?by si? faq latania w 0.0 :)

Rhovana:
Xyl daruj sobie narazie bo stracisz szipa tylko, to rada z dobrego serca p?yn?ca, a nie z mojej wrodzonej z?o?liwo?ci :)  :)  :)  :)
Popróbuj najpierw bez straty szipa wytrzyma? w 0,4-0,1 z miesi?c albo dwa, a potem my?l dopiero o 0,0. Teraz jesli nie jeste? przystosowana do realiów low sec to jeste? skazany na strate szipa i to szybciej ni? my?lisz.

regis:
wlatujac lecisz ze scoutem, wskakuje patrzy czy ktos czeka czy nie i sruu....co za problem :P

jaka logistyka, siedziesz jeden dzien w systemie ze stacja z  factory i reprocess, lejesz i zbierasz wszystko co spadnie z npca, zawozisz do stacji, rafinujesz i majac bpo robisz sobie tyle ammo ile potrzeba.  Mozesz sobie porozstawiac giant secure puchy w coponiektorych systemach jak zamierzasz siedziec przez pare dni w jednym, nawiezc tam ammo, natluc npcy, loot do puszek i zwiezc to potem indykiem.

Musisz miec wyrobiona pewna mentalnosc dot 0.0 i tyle ;)

regis:
a... tylko jak juz wlecisz to niebedziesz chcial wrocic do empire... ja empire nieznosze z glebi serca :P

redbart:

--- Cytat: "Rhovana" ---
Popróbuj najpierw bez straty szipa wytrzyma? w 0,4-0,1 z miesi?c albo dwa, a potem my?l dopiero o 0,0. Teraz jesli nie jeste? przystosowana
--- Koniec cytatu ---

Siedzia?em w Ruchy (0.4) od pocz?tków mojego istnienia w eve. Teraz si? zastanawiam czy  nie poleciec do 0.0 bo narazie osi?gna?em wszystko co mog?em w empire i wi?cej nie osi?gne. Dlatego przez ostatnie 2 tygodnie siedzialem w stacji ^^, dlatego wyszed?em z korpa, dlatego nie wiem co roboci? narazie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej