Śmietnisko > Archiwum
Choke Points i jak si? dosta? do 0.0, a potem logistyka
Rhovana:
--- Cytat: "Ellaine" ---
Nie lubuie statkow caldari bo:
1. Sa brzydkie.
2. Wszyscy ich uzywaja.
--- Koniec cytatu ---
hehehe co do pierwszego to kwestja gustu, a co do drugiego to zale?y gdzie latasz :wink: :wink: :wink: W Heimatar, mam tak ma?o rodaków ?e to sie we ?bie nie mie?ci, wszyscy cholera ruptorkami pomykaj? :lol: :lol: :lol:
Ellaine:
Na glownym forum znajdziesz bardzo rozbudowane, bardzo kompetentne, bardzo dobre poradniki dla handlowca jak i kazdego innego robala.
Swoja droga, przy okazji szukania tego watku (nie chcialo mi sie dokonczyc poszukiwan) udalo mi sie znalezc watek o zarobkach kupcow :)
Rekord 1: 50k isk dziennie
Rekord 2: milion dziennie i sie cieszy ;)
Srednia: 10 milionow dziennie
Rekord 3: ponad 2 miliardy w ciagu 3 godzin
Rekord 4: bardziej regularnie, miliard na 3 dni
:)
Ellaine:
--- Cytat: "Rhovana" ---
Nie lubuie statkow caldari bo:
1. Sa brzydkie.
2. Wszyscy ich uzywaja.
--- Koniec cytatu ---
hehehe co do pierwszego to kwestja gustu, a co do drugiego to zale?y gdzie latasz :wink: :wink: :wink: W Heimatar, mam tak ma?o rodaków ?e to sie we ?bie nie mie?ci, wszyscy cholera ruptorkami pomykaj? :lol: :lol: :lol:
--- Koniec cytatu ---
U mnie w krolestwie Khanid nie mozna pojsc na spacer i nie zpobaczyc na niebie przelatujacych stadami Ravenow. Ludzie na planetach buduja cale miasta ze zuzytych czesci do Feroxa, ktore zbieraja na pustyniach od tej strony gdzie sa stacje i bramy. Carcal wygral konkurs na najpopularniejszy pojazd rodzinny w poprzednim roku. Sklepy z rakietami spotyka sie czesciej niz wazywniaki.
Aha, i praktycznie nikt z uzytkownikow tychcaldaryjskich statkow nie jest caldari ;)
Rhovana:
U mnie w krolestwie Khanid nie mozna pojsc na spacer i nie zpobaczyc na niebie przelatujacych stadami Ravenow. Ludzie na planetach buduja cale miasta ze zuzytych czesci do Feroxa, ktore zbieraja na pustyniach od tej strony gdzie sa stacje i bramy. Carcal wygral konkurs na najpopularniejszy pojazd rodzinny w poprzednim roku. Sklepy z rakietami spotyka sie czesciej niz wazywniaki.
Aha, i praktycznie nikt z uzytkownikow tychcaldaryjskich statkow nie jest caldari ;)
--- Koniec cytatu ---
wniosek nasuwa sie sam :D caldaryjskie shipy s? po prostu dobre :D :D :D
pc5:
Chc?c handlowa? trzeba inwestowa?. Bez 1B na pocz?tku trudno si? w to powa?nie bawi?.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej